jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2011

Av jempa - 8 juni 2011 15:25

 

Några små, små skvättar bara, annars TOPPENVÄDER!

Ni ser ju, det blåser t.o.m ganska lite :)

Av jempa - 8 juni 2011 15:19

 

Allt som jag har på mig idag (förutom underkläderna) kommer från Dubai. Lite kul! Speciellt då det ju inte var med mening =)

Forever21, Berschka, H&M och sist men inte minst Louis Vuitton =)

Av jempa - 7 juni 2011 20:36

 

Oj vad seg jag har varit ikväll! Har halvsovit mellan tvättningarna (mmhm, har tvättis idag, helt impulsivt. Såg att de va ledigt så jag passade på!). Kände mig ganska pigg när jag var med mamma på stan iallafall (hann dessutom träffa Tessan en snabbig, alltid kul!). Men efter att jag hade kört igång dom första maskinerna o la mig i sängen o titta på tv, haha ja då var det kört. Fick ställa larmet på mobilen o sova :D Men skönt var det! Jag somnade rätt sent igår, klockan blev säkert tolv.. Det var jättevarmt i sovrummet trots att vi hade fönstret öppet, o när man väl höll på o somna så är det några snorungar som klättrar på taket på huset bredvid o höll på o skrika..

Så kanske därför jag blev helt däckad ikväll :) Men nu e jag nyduschad o tvätten är vikt. Skönt!

Av jempa - 7 juni 2011 16:33

  Presenten från mig & David ;)


Om bara två dagar tar Davids syster Linea studenten! Kommer bli riktigt kul! Dom går ut på trappan efter 15, o vid 16.30 ska dom åka lastbil. Åh, man blir så avis! Vill ta studenten igen, haha =) Så himla rolig dag! Samtidigt som det var så himla sorgligt att säga "hejdå" till alla klasskompisar :( Ja, hur som helst så är det en dag man inte glömmer!


Men så nu är presenten kirrad iaf, tog ett tag innan vi kom på vad vi skulle köpa till henne, men jevlar va bra de blev när idén plötsligt kom ;) Hoppas nu bara att hon tycker detsamma! haha

Av jempa - 7 juni 2011 11:30

Idag blev det lunchning hemma. David hade gjort gröt tills jag kom hem :) Han jobbar kväll idag så det blev frukost för han o lunch för mig. Gröt funkar ju till både ock :)


Det är jätteskönt väder idag! Soligt o inte alls lika blåsigt som det har varit i helgen. Härligt!

Ska nog träffa mamma på stan i eftermiddag.. kika litegranna o så. Alltid najs!


Ha en skön tisdag!

Av jempa - 6 juni 2011 17:00

 

Kaffe och den bästa tidningen = mys

Av jempa - 6 juni 2011 16:35

 

Tessan fotar mig, o mamma kommer med litegranna hon å ;) Står o kikar på Måns.


 

Noisett-topping! :P Matchar rätt bra med nagellacket å, hehe


 

Poseing :) (svärmor!! här har du både ballonger o björkar till studenten! skynda dig! hihi)


Har varit på stan i typ 3,5 timme =) Men tiden har gått snabbt! Jag o mamma spanade lite i butikerna. Jag köpte hårspray.. våran favorit hade utgått sa personalen på Åhléns.. va fan! Det var endast där den fanns också.. typiskt! Så då fick det bli H&M's egna istället, hoppas den e bra! Någon som vet? Luktar gott gör den iaf :)

Ah, sen vid 13 så letade vi upp Therese o Ragnar på torget för o kika på Måns Zelmerlöw. Maaasssvis med folk där! Enligt Kjell Lönnå så var vi runt 20.000 pers där. Och visst var det lite trångt.. lite Gatufesten-känsla =)

Men vi fick rätt bra platser iaf så man fick se söt-Måns iaf! hihi!


Har käkat lite mjukglass o haft trevligt. Det har varit soligt men som vanligt blåser det här. Jekla blåshåla man bor i alltså.. :/


Men trots blåsten så var det en bra nationaldag!

Av jempa - 6 juni 2011 12:00


Jag idag =)

 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido