jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 december 2023

Mina fynd på mellandagsrean!

Av jempa - 29 december 2023 19:47

Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :)

Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilket inte händer särskilt ofta då det mest blir kläder till kidsen.. Så det var kul!
Detta blev det:

Skorna kostade 150 kr, från HM. Kändes lite 2012, o de e väl najs? ;)

Tröjan kom även den från HM, 75 kr! Asnöjd. Tack Pia för tipset!

Parfymen från Kicks, dom hade 25% på parfymer för några dagar sedan så jag beställde den o hämtade ut den idag. Hade inte doftat på den tidigare så det blev en chansning, men är det någon parfym man kan chansa med så är det Clean?s.
För alla luktar fräscht! Denna - Soft Laundry - luktade såå gott!

Byxorna var faktiskt på ord.pris, 359 kr.
Det är Molly från Gina Tricot. Ett säkert kort. Så sköna o superstretchiga! Även ?Petite?-modellen så kortisar som jag slipper få knövliga byxor nedtill pga för långa. Kanon!

Ja det var allt för denna gång! Vem vet hur lång tid det deöjer till nästa inlägg? 2 timmar eller 6 månader? Spännande ändå :)
Ciao!

 
 
Ingen bild

Pia

29 december 2023 20:32

Åh! Vad kul och läsa! Riktigt bra fynd gjorde du också :) Tack för idag! ❤️

jempa

29 december 2023 21:43

Kul att du tycker det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2023
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards