jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

deep sleeper

Av jempa - 26 maj 2009 16:35

Ja, det är jag det.. Försov mig imorse, vaknade 8 minuter innan bussen skulle gå *paniik!*. Jag tänkte att antingen softar jag och tar det lugnt och tar nästa buss, som iofs går en hel halvtimma senare. Eller så skyndar jag mig. Jag valde det sista.

På med kläderna, ner med smink i väskan tillsammans med matlådan, borstade tänderna och sprayade håret lite snabbt..som jag såklart inte hann platt-tånga och fixa till. Sen 2 minuter innan bussen skulle åka sprang jag, så jag hann precis. Min dåliga kondition i kombination med tandkräm kvar i munnen gjorde mig lätt spyfärdig..

När jag kom till jobbet var jag jättekissis, hade ju inte äns hunnit morgonkissa, hua.. sminkade mig där iallafall så man såg ju ändå rätt normal ut, förutom håret då..

Alltså, jag är helt värdelös på att höra mobillarmet på våren/sommaren. Man kan ju tycka att man borde vara piggare nu dne här tiden när det e ljusare ute, men jag är helt tvärtom. Funderar på om det är nåt psykiskt..att jag redan börjat slappna av inför semester? Men det är ju ändå 5 veckor kvar innan jag får min ledighet. Menmen, fett jobbigt är det iaf att jag inte kan kliva upp i tid.

Får ställa in min iPhone på fler väckningar på morgonen. Och hoppas det hjälper, för det är 3e gången detta händer på 2 veckor. Men förut har jag bara försovit mig 6-7 minuter, idag blev det 30 minuter.. Undra vad det blir imorgon?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se