jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2011

Av jempa - 22 juni 2011 20:04

 

Ikväll har jag och Therese varit på bio! Det var en förhandsvisning av actionfilmen Hanna som har premiär 6 Juli. Och jag tyckte filmen var bra! Kul med en förhandsvisning av en action också, har varit mycket drama/komedi/romantik nu ett tag. Så en action var verkligen på plats! Tycker t.o.m jag som e ett big fan av feel good-filmer, typ romantiska komedier o sådär :)

Den här filmen var 1,50 tim lång (hihi nästan lika lång som jag ju, fast cm dårå), men tiden gick snabbt och det var mycket som hände hela tiden. Mycket sparkar, blod och pilar i kroppar på folk som sedan drogs ut.. ja sånt där mysigt :) (mardrömmar inatt tro?).


Från sf.se:

"14 åriga Hanna har uppfostrats att bli en kallhjärtad dödsmaskin. Hon har vuxit upp på en gudsförgäten och undangömd plats på jorden utestängd från samhället och vändpunkten i hennes liv blir när hon sänds ut på ett farligt uppdrag av sin pappa. Under sin jakt genom Europa förföljs hon av en skoningslös CIA-kvinna med en mörk hemlighet. När hon närmar sig målet för sin resa så kommer hon också närmare sanningen om sin egen existens."


Jag ger den en 4a av 5.

          

Av jempa - 21 juni 2011 18:50

 

Fick ju verkligen en bra post idag! VeckoRevyn och dessutom premien; 2 biobiljetter! Skitkul att man för en gångs skull fick premien man ville ha också! =)  Annars brukar det ju vara slut, o så får man typ.. ett fult halsband eller nån tråkig neccessär istället. Men nu hade jag tur! :)

Av jempa - 21 juni 2011 17:36

 

Är hemma hos mamma o pappa nu. Här bjuds det på kaffe och äppel/vanilj-tarte. Suuupergott! =)


Mamma har fått ärva min gammel-iphone, så håller på o installerar iTunes på hennes dator nu, sen så ska det nog fungera som det ska! Hoppas vi iallafall =)


Av jempa - 20 juni 2011 20:43

  Körde några testkörningar ;)


 

Tog o besökte David en sväng ikväll på Bolagsverket =)

Snyggingen min med innetofflorna <3

Av jempa - 20 juni 2011 18:02

 

fick en sms-avisering tidigare idag, äntligen har min badrumsmatta kommit =) Har ju redan duschdraperiet som hör till, o några turkosa handdukar. Så det var lixom bara mattan som fattades för att det skulle bli komplett. O nu så e den här, men jag ska hämta ut den imorgon =)


Av jempa - 19 juni 2011 17:35

 

En mycket god cider med smak av bl.a melon! *yummie!*

Av jempa - 19 juni 2011 14:45

 


Mitt fina fodral är borta :( Någon som sett det??

Av jempa - 19 juni 2011 14:04

 

En ny kaffesort från Garant; Bistro. Riktigt gott kaffe blir det! *tippelitipstips!*

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido