jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2011

Av jempa - 5 juni 2011 11:39

Lumière de fête - festliga ljus 


Köpte ju den här ljuslyktan/skålen/whatever på Butik Annelie för några dagar sedan. Jag gjorde nog det mest fantasilösa, fyllde den med vatten o i med ett flytande ljus ;) Men man kan göra så mycket mer mer den! Man kna ha ett blockljus i med lite sand i, ha en växt i, kanske lite sand o en rosknopp, det är också väldigt fint. Ja, man kan göra precis vad man vill, bara fantasin sätter gränser.

Av jempa - 4 juni 2011 15:40Vi tog en sväng in på syrrans fotobutik som ligger gatan ovanför där vi bor. Så lånade vi md hundarna Saffi och Elvira (a.k.a Rose-marie och Carina, hihi). Sen tog vi en promenad med dom upp till Davids päron. Där befinner vi oss fortfarande, får se hur länge vi blir kvar. David håller på o ska byta ut plasten på crossen.


jeklar vad det blåser stormar ute idag!! Inte alls speciellt skönt.. Blä, jag hatar blåst!! Men den sekund som det inte blåser så är det riktigt varmt o skönt i solen. 


ikväll är det cruising här i stan, jag e inte speciellt impad av gamla bilar o raggare.. men det händer ju iallafall något i city =) O ska Tessan in kan jag ju alltid träffa henne! Får se bara hur länge vi blir kvar här uppe.. hundarna ska ju hämtas ikväll så ska ju passa dom också tills matte kommer o hämtar dom. Så vi får se hur kvällen kommer se ut. Bra blir det nog iallafall! :)

Av jempa - 4 juni 2011 11:42

 

Det är sommar idag! Varmt, dock lite blåsigt, men det är sköna vindar sägs det! :) Visst är det härligt att vi är inne i Juni månad?! *sommaaaar!*

Av jempa - 3 juni 2011 18:39

   

Nu är man proppmätt igen, skönt de ;) Käkade på Jop's med David och Micke. Det blev faktiskt en röding för mig, grymt gott med fisk ju! Äter det alldeles för sällan! O hur gott är det inte med pressad potatis då?! mmhmm... ;)Av jempa - 3 juni 2011 16:04

Åh vad sköönt, nu är man ledig i iallafall tre dagar! Härligt :)


Idag har Chili blivit hämtad av matte och husse, lite tråkigt men jag slipper ju bli biten i tåna på morgonen iallafall :)


När jag kom hem dammsög ju upp lite rester från henne, typ kattsand o lite sånt. Och sen hoppade jag in i duschen, o nu sitter jag här i soffan o slappar. Funderar på vad man ska äta till middag.. alltid samma funderingar ;)


Av jempa - 2 juni 2011 14:27

Hej på er!


Har varit ner på stan nu, men hittade inga flytljus.. Trodde faktiskt att Åhléns skulle ha. Men det sägs att IKEA ska ha så jag får kika där nästa gång jag ska dit..


Snart ska jag o David ta en promenad upp till hans föräldrars hus. Han ska grejja med crossen. Jag får väl roa mig med något annat :)

Hungrig e jag också! Kanske man skulle grillat..? eller jag vet inte.. Måste äta något snaart!


Ha en skön torsdag!

Av jempa - 2 juni 2011 09:01

  Chili gillar uppmärksamhet.. ;)


Godmorgon!


Här hemma har vi precis vaknat. Vi = jag o Chili. David sover fortfarande, men klockan e faktiskt inte så mycket heller..

Så himla skönt att få sova ut såhär "mitt i veckan"! Det e man ju verkligen inte bortskämd med! Men imorgon är det jobb igen för mig, så det e bra att jag klev upp en hyffsad tid iaf så att jag somnar ikväll :)


Idag får vi se vad som händer.. Jag ska iallafall på stan o kika efter flytljus :) Det e de enda jag vet än så länge.


Kram på er!

Av jempa - 1 juni 2011 20:19

Hihi, o sådär kan hon hålla på om och om igen :) Smart kisse!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido