jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 juni 2011

Bilder från dagen

Av jempa - 6 juni 2011 16:35

 

Tessan fotar mig, o mamma kommer med litegranna hon å ;) Står o kikar på Måns.


 

Noisett-topping! :P Matchar rätt bra med nagellacket å, hehe


 

Poseing :) (svärmor!! här har du både ballonger o björkar till studenten! skynda dig! hihi)


Har varit på stan i typ 3,5 timme =) Men tiden har gått snabbt! Jag o mamma spanade lite i butikerna. Jag köpte hårspray.. våran favorit hade utgått sa personalen på Åhléns.. va fan! Det var endast där den fanns också.. typiskt! Så då fick det bli H&M's egna istället, hoppas den e bra! Någon som vet? Luktar gott gör den iaf :)

Ah, sen vid 13 så letade vi upp Therese o Ragnar på torget för o kika på Måns Zelmerlöw. Maaasssvis med folk där! Enligt Kjell Lönnå så var vi runt 20.000 pers där. Och visst var det lite trångt.. lite Gatufesten-känsla =)

Men vi fick rätt bra platser iaf så man fick se söt-Måns iaf! hihi!


Har käkat lite mjukglass o haft trevligt. Det har varit soligt men som vanligt blåser det här. Jekla blåshåla man bor i alltså.. :/


Men trots blåsten så var det en bra nationaldag!

 
 
Ingen bild

sväris

6 juni 2011 23:04

Tack för tipset! Där sparade jag ett arbetsmoment tihi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards