jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 maj 2006

Tillbaka från sthlm

Av jempa - 26 maj 2006 22:30

Kom hem för cirka 40 minuter sen. Var en rolig dag i Stockholm! :) Men shoppade inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra. hm, nu vill david på Subway. Så, blev varsin Steak & Cheese-macka, det är grejjer de!Aja, iaf så köpte David ett grönt peak performance skärp och nå grymt snygga jeans från Energie!jag köpte bara vita ballerinaskor och en söööt topp med en apa som äter bananer på :DSkulle ha jeans jag med, men hittade inga braiga! Ska dra på stan imorgon o kika istället!

 
 
Tessan

Tessan

26 maj 2006 22:53

Jag vill åxå till stockholm och shoppa en massa skoj :(
*avis*
Fina grejjs ni shoppat iaf!

http://therese.bloggagratis.se

 
LiPP

LiPP

27 maj 2006 08:56

Asså, jag vill också ha en tischa med en apa på :)

http://lipp.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

27 maj 2006 09:57

Ah, vore skoj :D Shoppa e kul, fast egentligen rätt dumt att panika shoppa som de blir vid sånnadära fall... man kan spara pengarna till någongång gång som man verkligen behöver de Hahaha..

http://therese.bloggagratis.se

 
Daniella

Daniella

27 maj 2006 20:59

Likadana skor som jag juh! :P

http://daniellaa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se