jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 december 2023

Wow! Ett nytt inlägg!

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon redig uppdatering av appen så kanske det blir både lättare och roligare att blogga.
Men jag tänkte att jag skulle ta och fixa ett litet inlägg med bilder från julen.
Nu har ju Leon hunnit bli 1 år och 10 månader (snart), och Jason är 4,5 år.

Årets julkort ? (undra om den emojin syns?)

Dagen före Julafron firade vi med svärföräldrarna/farmor o farfar:

Mysigt! Barnen fick så fina julklappar! Bland annat en bilbana och en Brio World-del till tågbanan. Sedan en massa annat också som dom gillar att leka med. God mat också! Julmat har vuxit på mig på senare år, höhö :)

På Julafton firade vi med min familj detta år (vi kör vartannat år med Davids familj), men jag tog tydligen inte så många bilder, dessa iallafall:

Tomten kom på besök, Jason var supertaggad och Leon lite rädd (men han ville krama han ändå, huga, modig).
Jason viskade till mig: ?Tomten ser lite ut som pappa, mamma? hehe.. så nästa år får vi inte glömma solglasögonen som vi missade i år, hehe, eller hyra en tomte kanske.
Tog även en bild på efterrätten som jag fixade, mjuk pepparkaka med citronfrosting.

Hela julen har varit väldigt mysig!
Vi är lediga till den 2a januari.
Så skön ledighet!
Lite fler bilder från julen:

Ja det var lite random bilder från den senaste tiden.

Nyårsafton kommer vi fira hemma, äta något gott kött och spela Nyårsbingo och sedan sova innan 12-slaget :D haha så jevla tråkigt det låter men det är såå skönt! Vi gjorde samma ifjol.

Nu får ni ha ett Gott nytt år alla fina följare!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2023
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards