jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 5 december 2022

9 månaders killen!

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt.

Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden!
Nu vänder han sig från rygg till mage, o mage till rygg. Som ingenting.
Han har också börjat ?krypa?, han tar sig fram med hjälp av armbågarna typ, det är så gulligt hur dom hittar sin egna teknik! Och vi var nyfikna på hur Leon skulle göra :) så det är så roligt att vi har fått reda på det nu.

MEN han har även tagit små, enstaka stapplande steg! Det går inte att säga att han går såklart, men det är en otrolig grej i utvecklingen! Starten till att gå :) han gick typ två steg själv mellan mig o David.

En annan grej han har börjat med är att vända sig i sömnen, så han sover på mage. I början var jag där och vände tillbaks han på rygg hela tiden, hehe, för jag tycker det känns läskigt just för det med plötslig spädbarnsdöd.
Men jag läste att om bebisen har börjat vända sig själv till magen så är risken mkt mindre nu för PSD. Antar det har med att göra att bebisen är så pass gammal då och då minskar ju också risken för det.
Men ändååå, det är lite läskigt men jag vet ju att han vänder sig hela tiden så det är inget jag kan göra när jag själv sover. Så har börjat bli mer lugn med det nu..

Han sover i sitt o Jasons rum nu, det är rätt nytt, men det går bra! (Dock e jag inne o kollar till han varje gång jag vaknar till haha). Och han vill fortfarande äta på nätterna, 1-2 ggr. Typ var fjärde timma vaknar han. Så vi brukar dela upp det så man iaf har bara ett uppvak var. Då går det faktiskt bra.
Och häromdagen väckte han mig kl 07.10 Jevulskt skönt då han annars kan göra morgon närsomhelst från 05.30 nuförtiden.

Men annars så är han en glad och supernyfiken kille! Han vill vara med där det händer och hans stora favorit är fortfarande Jason. Allt Jason gör är fantastiskt i hans ögon och han skrattar så hjärtligt.

Fint o se :) jag njuter av dom stunderna för rätt som det är så blir det syskonbråk också, japp redan :D

Nu ska jag chilla innan det e dags att gå o lägga sig.

Kram på er!

Spanar in Nisses dörr.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards