jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 maj 2013

Skön lördag!

Av jempa - 26 maj 2013 08:35


Gårdagen var ju verkligen härlig! Sommaren har börjat smyga sig på kan man säga ;)
Det var MC-dagen igår så David åkte med i kortegen som började i Timrå, över 1000 mc's var det i år!
Jag och Ewy stog på storgatan o kikade på alla som gled in. Till slut fick vi syn på David och hans mc homies :)
Efter det följde jag med Ewy till Birsta, Plantagen och på loppis ute i Timrå. Det enda jag shoppade på hela den turen var vita rosor på Plantagen :) ni får se bild på dom senare, så fint med rosor ju!
När jag var tillbaka i stan mötte jag mamma o pappa :) det blev käk på Norrlandskällarens uteservering, mysigt!
Mm hann med rätt mycket igår. Idag e tanken att jag o David ska ut till Birsta o handla och senare idag ska vi fira våra mammor. Men först, tvätta klart!

 
 
Nicole

Nicole

26 maj 2013 21:23

Hej jag har som en frågestund på min blogg och skulle bli sjukt tacksam om ni frågade ett par frågor!! Fråga gärna roliga,svåra och ovanliga frågor så blir jag jätte glad!!
PS du har en grym blogg verkligen bra!!!

http://nicolesblogge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se