jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 maj 2013

Skön lördag!

Av jempa - 26 maj 2013 08:35


Gårdagen var ju verkligen härlig! Sommaren har börjat smyga sig på kan man säga ;)
Det var MC-dagen igår så David åkte med i kortegen som började i Timrå, över 1000 mc's var det i år!
Jag och Ewy stog på storgatan o kikade på alla som gled in. Till slut fick vi syn på David och hans mc homies :)
Efter det följde jag med Ewy till Birsta, Plantagen och på loppis ute i Timrå. Det enda jag shoppade på hela den turen var vita rosor på Plantagen :) ni får se bild på dom senare, så fint med rosor ju!
När jag var tillbaka i stan mötte jag mamma o pappa :) det blev käk på Norrlandskällarens uteservering, mysigt!
Mm hann med rätt mycket igår. Idag e tanken att jag o David ska ut till Birsta o handla och senare idag ska vi fira våra mammor. Men först, tvätta klart!

 
 
Nicole

Nicole

26 maj 2013 21:23

Hej jag har som en frågestund på min blogg och skulle bli sjukt tacksam om ni frågade ett par frågor!! Fråga gärna roliga,svåra och ovanliga frågor så blir jag jätte glad!!
PS du har en grym blogg verkligen bra!!!

http://nicolesblogge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards