jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2011

Av jempa - 17 juni 2011 18:30

 

hihi, vet ni :) Sara & Martin är tillsammans nu *me so happy*


Yes, äntligen fredaag! Jätteskönt som vanligt :) Men jag har faktiskt inte speciellt långt kvar till semestern nu. Jobbar bara TVÅ veckor till sen ska jag feting-slappa i fyra härliga veckor! Inkl. en veckas slappning i Kreta :) *mys* Och så hinner vi med en mini-semester till Stockholm också mina sista dagar innan det e dags för jobb igen. Men det e så långt kvar tills dess så det tänker jag inte tänka på förrän kanske..kvällen innan? Ska försöka med det iallafall =)

Av jempa - 16 juni 2011 19:48

 


Så himla snygg! Finns på Din Sko, o även i fler färger; rött, brunt och blått.

Av jempa - 16 juni 2011 16:30

Spännandeeeee......vad kan det vara..?! En hårspraay!! =) Men inte vilken som helst, utan en Masterpiece från TIGI. Den ska vara den bästa, sägs det. Så då måste jag ju prova!


Dessutom vill jag slå ett slag för webshoppen som jag beställde den ifrån; headzone.se. Där var den billigast, och med en helt okej leveranstid! Perfekt! 148 kr kostade den inkl.frakt Här i stan kostar den tydligen runt 250 kr hos frisörerna.. 


Av jempa - 16 juni 2011 16:05

Sådär, nu har man dammsugit också. Det var det första jag gjorde när jag kom hem =) Skönt att ha det avklarat, hehe


Var ju på Norra Berget idag på eftermiddagen med jobbet. Vi käkade massa grillad korv och så gick vi en frågeslinga =) Kul o träffa allt folk å som man inte träffar varje dag.


Så nu behöver jag ju inte fixa någon middag heller, tröck i mig två korvar med räksallad. Goott! =)


David e på fest med jobbet idag, så jag blir ensam hemma ikväll. Men jag ska fortsätta med mitt Gilmore Girls-maraton tror jag ;) den där serien blir man sugen på i perioder lixom. O nu e jag mitt uppe i en period så jag ser kanske 2-3 avsnitt varje dag iaf. Synd att hela serien snart e slut :/ E på 6e säsongen nu.. av 7 tror jag..

Av jempa - 16 juni 2011 05:44

Godmorgon!


Hade varit skönt om man fick sova liiite längre.. shit vad trött jag är! :S

Ah kommer väl igång bara jag har druckit lite kaffe på jobbet..

Idag tänkte jag luncha hemma iallafall, rätt skönt de. Och sen på eftermiddagen ska vi vara på Norra Berget med jobbet och ha våran sista APT innan semestrarna drar igång.. tror det var någon som sa att vi skulle grilla korv, kan nog bli bra det!


Ne, dags att cykla mot jobbet! Tja!

Av jempa - 15 juni 2011 21:51

 

Hurrni, sorry för dåligt bloggande på sistone, men jag har haft lite annat för mig :/

Har iallafall varit på bilbingo med syster och mamma ikväll. Kul var det, trots att ingen av oss vann.. men vi var nära allihopa iallafall. Lite smådrygt är det att det slutar så sent, kom nästan nyss hem.. så nu är det ju bara att hoppa i sängen och sova *gäsp* E tröttis så lär nog somna rätt fort.


Hoppas ni har haft en bra dag! Kramisar <3

Av jempa - 14 juni 2011 15:36

Hej på er!


Har precis varit o handlat lite nödvändigheter på Hemköp, ni vet..mat..sylt..mjölk typ sånt. Ska snart iväg igen, vi ska på husvisning idag. Kan ju bli spännande, man vet ju inte alls fast man har sett bilderna på nätet innan så är det heelt annorlunda när man kommer dit på plats. Jag brukar få en känsla nästan på en gång om det känns bra eller inte.. Får se vad det blir för känsla idag :) Hoppas på en bra! O hoppas isf på att det e lite folk där ;) *drömmen*


jaja, nog babblat bloggat om det! Får se vad som händer mer idag, har inget inplanerat iallafall..


Av jempa - 13 juni 2011 19:22

 

Idag fyller pappa år! Grattis! =)


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido