jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 maj 2015

Bättre bild på mobilapparaten :)

Av jempa - 26 maj 2015 12:30

   

Här kommer en bättre bild på mobilen, jag valde alltså den i svart läder. Synd att den inte gjordes i vitt läder, för då hade det varit ett givet val.

MEN, dessa skal är så snygga! Så jag kommer nog skaffa ett blått, tyckte det var najs :) Gillar cirkeln också där man snabbt kan se lite nödvändigheter. 


Det stog på någon sida att om man beställde en i läder så skulle man få ett "Shiny gold"-skal på köpet, men osäker på om det verkligen stämmer för det stog inget om det på halebops sida där jag beställde den. Men det får bli en trevlig bonus om det följer med ett guldskal, för det var ju rätt så fint ändå:

  


 
 
Ingen bild

Elin

11 juni 2015 19:19

Har hört så bra om den där telefonen så skriv gärna en liten "recension" :D

jempa

11 juni 2015 22:50

Ja kanske det! Jag gillar den iaf kan jag meddela :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se