jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 april 2009

hejpa!

Av jempa - 22 april 2009 15:54

Tja på er!

Skönt att onsdagen snart är slut, lite närmare helgen =) Sov som en kratta inatt, fick gå och spotta hela tiden för det smakade inte hallon i munnen direkt efter utdragningen av visdomstanden.

Men nu är det bättre! Skönt =) Är ju lite trött förstås, och så kan man inte direkt äta riktig mat såhär alldeles efteråt, så blåbärssöppa har jag levt på i två dagar nu. Menmen, det får gå!


Ska möta Tessan strax, en sväng på stan och så ska vi nog gå och hämta ut biobiljetter till en förhandsvisning. Alltid lika najs tycker vi =) Hoppas bara att dom inte slut! Vore ju katastrof om vi har gått ända upp till bion helt i onödan.  ;)

 
 
Therese

Therese

22 april 2009 20:40

Tur att vi inte fick motion i onödan! Hahhaa :D

Två billetter till oss var, Yehoo!

http://Therese.bloggagratis.se

 
Zu-Yon Han

Zu-Yon Han

23 april 2009 16:00

Hej!

Jag arbetar på uppdrag av Cancerfonden och skulle gärna vilja komma i kontakt med dig, angående att Robert Aschberg och Gert Fylking kommer till Sundsvall torsdag den 30:e april. Kontakta mig på zuyon@prontocommunication.se så berättar jag mer.

Mvh,
Zu-Yon Han på uppdrag av Cancerfonden

http://www.cancerfonden.se/sv/Mustaschkampen/Ystad

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se