jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2012

snabb-bloggning!

Av jempa - 16 maj 2012 15:29

 

fina sydney, nu kommer snart lill-skötarn din med fin-grimman, nytvättad! ;)


Nu är man lite ledig, och det är ju inte alls så tokigt! Ska strax möta syrran så jag kör en snabb-bloggning. Tar inte med mig datorn, kommer ju lixom hem imöra. Och det får räcka med att jag tar med mig tjockis-kameran :) Så förhoppningsvis blir det några fina bilder som jag kan visa er när jag är hemma igen. Himla fint väder nu iallafall, soligt och varmt! Så vi hoppas det håller sig lika fint i skogen, är ju ganska viktigt med rätt ljus för att få till fina bilder, så regn vill vi inte ha iallafall!


Nu är det mösspåtagning på torget för studenterna, hör hur det skrålar :) Såg flera gäng med studenter på vägen hem också, som var på väg mot torget med ballonger och i finkläder. Snacka om att man blir lite nostalgisk! *vill åxå!*

Men nog om det, nu måste jag packa ner det sista och sen är jag ready to go!


Tjopp tjopp!

 
 
Ingen bild

Sandy

18 maj 2012 09:36

Härlig bild!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se