jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2012

snabb-bloggning!

Av jempa - 16 maj 2012 15:29

 

fina sydney, nu kommer snart lill-skötarn din med fin-grimman, nytvättad! ;)


Nu är man lite ledig, och det är ju inte alls så tokigt! Ska strax möta syrran så jag kör en snabb-bloggning. Tar inte med mig datorn, kommer ju lixom hem imöra. Och det får räcka med att jag tar med mig tjockis-kameran :) Så förhoppningsvis blir det några fina bilder som jag kan visa er när jag är hemma igen. Himla fint väder nu iallafall, soligt och varmt! Så vi hoppas det håller sig lika fint i skogen, är ju ganska viktigt med rätt ljus för att få till fina bilder, så regn vill vi inte ha iallafall!


Nu är det mösspåtagning på torget för studenterna, hör hur det skrålar :) Såg flera gäng med studenter på vägen hem också, som var på väg mot torget med ballonger och i finkläder. Snacka om att man blir lite nostalgisk! *vill åxå!*

Men nog om det, nu måste jag packa ner det sista och sen är jag ready to go!


Tjopp tjopp!

 
 
Ingen bild

Sandy

18 maj 2012 09:36

Härlig bild!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se