jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2012

snabb-bloggning!

Av jempa - 16 maj 2012 15:29

 

fina sydney, nu kommer snart lill-skötarn din med fin-grimman, nytvättad! ;)


Nu är man lite ledig, och det är ju inte alls så tokigt! Ska strax möta syrran så jag kör en snabb-bloggning. Tar inte med mig datorn, kommer ju lixom hem imöra. Och det får räcka med att jag tar med mig tjockis-kameran :) Så förhoppningsvis blir det några fina bilder som jag kan visa er när jag är hemma igen. Himla fint väder nu iallafall, soligt och varmt! Så vi hoppas det håller sig lika fint i skogen, är ju ganska viktigt med rätt ljus för att få till fina bilder, så regn vill vi inte ha iallafall!


Nu är det mösspåtagning på torget för studenterna, hör hur det skrålar :) Såg flera gäng med studenter på vägen hem också, som var på väg mot torget med ballonger och i finkläder. Snacka om att man blir lite nostalgisk! *vill åxå!*

Men nog om det, nu måste jag packa ner det sista och sen är jag ready to go!


Tjopp tjopp!

 
 
Ingen bild

Sandy

18 maj 2012 09:36

Härlig bild!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se