jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2009

Av jempa - 30 april 2009 16:19

 

Från nelly.com 


Så söt och somrig klänning/top med chiffong! Skulle vilja haa....

Av jempa - 30 april 2009 15:55

              

           Och visst är det häärligt?!



Av jempa - 29 april 2009 18:48

ska spela lite betapet.se med morsan nu =) ett ganska roligt nöje på vardagskvällarna när man är för trött för att göra nåt annat.

 

Sen blir det Roomservice, najs! 

 

Roligare inlägg än såhär blev det inte idag, sry!

Av jempa - 28 april 2009 14:55

                         


Den fick bli min! Fanns bara en kvar av dom randiga, och den greppade jag tag i snabbt =)

Från Gina Tricot förstås.

Av jempa - 27 april 2009 20:20

                             

Precis träffat Tessan med sambo för lite bio. Hade ju biljetter till förhandsvisning av State Of play. Den var helt okej, kanske lite halvseg emellanåt men den funka!


Var på ultraljud för hjärtat idag, söta mamma följde med mig. Hua vad nervös jag var, trodde jag skulle svimma/spy där ett tag.

Det var ganska high tech i rummet. Jag kom in i ett nersläckt rum och mitt i rummet (som var ganska stort) står en lång man i en vit rock framför en vit dataskärn och bredvid datorn finns en brits som jag ska lägga mig på. Kändes ungefär som en science fiction-film, hehe.. han var iaf doktor och skulle tillsammans med sjuksystern vara med under undersökningen.

Jag fick ta av mig allt på överkroppen och lägga mig på sidan. 

Hjärtat dunkade tydligen på rätt bra (hade 110 i puls ett tag, var nog ungefär då jag trodde jag skulle svimma som mest), det var ju inte alls obehagligt eller nåt, men jag ville inte direkt kolla så mycket på skärmen...otäckt att de hjärtat om det inte ser ut som det ska, men hon ville iaf att jag skulle kika lite så jag gjorde det. Kändes lite skumt att se hjärtat, men himla intressant också. Dom spelade upp lite ljud ur högtalarna på hjärtat och pratade massa siffror, läskigt att höra ljudet från klaffarna..

Allt såg bra ut, förstår ni vad skönt det var att höra det?? Doktorn kunde inte se någon endokardit (bakterie) på mitt hjärta.

Tack tack för det!


Nu ska jag och David mysa framför Färjan2. Det e typ vårat favvorpogram =)


Av jempa - 26 april 2009 18:25

Idag följde jag med mamma till mormor och hälsade på lite. Min mormor bor ju på äldreboende nu och hon sover mest hela tiden. Det gjorde hon även den här gången, men mamma fixade lite räkningar sen åkte vi och kikade på när Olle spelade semifinal. Dom vann med 3-2 så dom gick vidare till final, kul =)


Nu har jag och David ätit lite tacos, gott, och senare ikväll ska vi spela Bingolotto, hehe =) Najs det! Tänkte ta och vinna en bil eller två.



Update; Olles lag vann cupen! *grattis*

Av jempa - 25 april 2009 19:45


Dessa 3 gobitar från Gina måste nog spanas in någon dag. Gillar sånna där tub-sjalar, schnygga!

Nu blir det Robinson och lite kaffe.


Av jempa - 25 april 2009 17:57

                                       

              Hittade söta tussilago efter vägen.


Vilket skönt väder vi har haft idag! Strålande sol, inget moln på himlen och närmare 20 grader varmt! Ganska galet, eller hur? Leggingsen och tygskorna åkte fram.

Jag och David köpte med oss lite svålmat och for ut till Fläsian och käkade, sen efter det åkte vi till det där godisstället i Bredsand, jag hade aldrig varit dit förut, herregud vad mycket smågodis! Vi plockade ihop lite smarrigt i varsin påse, vi gillar ju inte riktigt samma saker så lika bra att ta en egen påse =)

Efter det åkte vi och tittade på när Olle (min systerson) spelade cup. Självklart vann dom även den matchen, final imöra. Lycka till! =)


Snyggingen min ;)


Skinnpajen och skjortklänningen åkte på.


Olle är den blonda =) Lagkapten för dagen.


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards