jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

3vlig afton!

Av jempa - 16 maj 2008 21:58

Vilken himla kul kväll jag har haft tillsammans med Therese! Blir alltid massa tok och skratt när vi umgås :)

Det blev en grym burgare på BK (Bar&Kök), riktigt god med krispig pommes. Vi satt kvar där ett tag o snackade, klockan drog iväg rätt fort så vi gick till Hemköp där Therese´s favoritläsk finns; Fanta Mango. Den säljs inte i många affärer så hon måste passa på när hon får tillfälle *fniss* Därav 6 flarror.

Efter det gick vi hem till mig och såg sista delen på Talang 2008.


Nu har Tessan åkt och jag funderar på att färga håret. Men jag ska vänta tills David kommer hem så han kan kolla så att jag har kladdat ner hela håret. Är rätt svårt o se bak och sådär tycker jag. Så känns ju tryggast om någon är hemma som kan kontrollera :)


Har iallafall haft en jättekul kväll tillsammans med Therese!  

 
 
Tessan

Tessan

17 maj 2008 11:29

Man måste ju passa på!!!

Den är ju betydligt mkt godare än dom vanliga fanta dendär!! Jag älskar den helt enkelt :)

Affärerna i Njurunda har förlorat många kronor på mig bara för att kunderna inte kan hittadendär godisdrickan i deras butiker!!!!

I

http://Therese.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

17 maj 2008 11:38

Spännande, den smaken kanske man ska testa då ;)

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se