jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

3vlig afton!

Av jempa - 16 maj 2008 21:58

Vilken himla kul kväll jag har haft tillsammans med Therese! Blir alltid massa tok och skratt när vi umgås :)

Det blev en grym burgare på BK (Bar&Kök), riktigt god med krispig pommes. Vi satt kvar där ett tag o snackade, klockan drog iväg rätt fort så vi gick till Hemköp där Therese´s favoritläsk finns; Fanta Mango. Den säljs inte i många affärer så hon måste passa på när hon får tillfälle *fniss* Därav 6 flarror.

Efter det gick vi hem till mig och såg sista delen på Talang 2008.


Nu har Tessan åkt och jag funderar på att färga håret. Men jag ska vänta tills David kommer hem så han kan kolla så att jag har kladdat ner hela håret. Är rätt svårt o se bak och sådär tycker jag. Så känns ju tryggast om någon är hemma som kan kontrollera :)


Har iallafall haft en jättekul kväll tillsammans med Therese!  

 
 
Tessan

Tessan

17 maj 2008 11:29

Man måste ju passa på!!!

Den är ju betydligt mkt godare än dom vanliga fanta dendär!! Jag älskar den helt enkelt :)

Affärerna i Njurunda har förlorat många kronor på mig bara för att kunderna inte kan hittadendär godisdrickan i deras butiker!!!!

I

http://Therese.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

17 maj 2008 11:38

Spännande, den smaken kanske man ska testa då ;)

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se