jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

3vlig afton!

Av jempa - 16 maj 2008 21:58

Vilken himla kul kväll jag har haft tillsammans med Therese! Blir alltid massa tok och skratt när vi umgås :)

Det blev en grym burgare på BK (Bar&Kök), riktigt god med krispig pommes. Vi satt kvar där ett tag o snackade, klockan drog iväg rätt fort så vi gick till Hemköp där Therese´s favoritläsk finns; Fanta Mango. Den säljs inte i många affärer så hon måste passa på när hon får tillfälle *fniss* Därav 6 flarror.

Efter det gick vi hem till mig och såg sista delen på Talang 2008.


Nu har Tessan åkt och jag funderar på att färga håret. Men jag ska vänta tills David kommer hem så han kan kolla så att jag har kladdat ner hela håret. Är rätt svårt o se bak och sådär tycker jag. Så känns ju tryggast om någon är hemma som kan kontrollera :)


Har iallafall haft en jättekul kväll tillsammans med Therese!  

 
 
Tessan

Tessan

17 maj 2008 11:29

Man måste ju passa på!!!

Den är ju betydligt mkt godare än dom vanliga fanta dendär!! Jag älskar den helt enkelt :)

Affärerna i Njurunda har förlorat många kronor på mig bara för att kunderna inte kan hittadendär godisdrickan i deras butiker!!!!

I

http://Therese.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

17 maj 2008 11:38

Spännande, den smaken kanske man ska testa då ;)

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se