jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 27 april 2009

Av jempa - 27 april 2009 20:20

                             

Precis träffat Tessan med sambo för lite bio. Hade ju biljetter till förhandsvisning av State Of play. Den var helt okej, kanske lite halvseg emellanåt men den funka!


Var på ultraljud för hjärtat idag, söta mamma följde med mig. Hua vad nervös jag var, trodde jag skulle svimma/spy där ett tag.

Det var ganska high tech i rummet. Jag kom in i ett nersläckt rum och mitt i rummet (som var ganska stort) står en lång man i en vit rock framför en vit dataskärn och bredvid datorn finns en brits som jag ska lägga mig på. Kändes ungefär som en science fiction-film, hehe.. han var iaf doktor och skulle tillsammans med sjuksystern vara med under undersökningen.

Jag fick ta av mig allt på överkroppen och lägga mig på sidan. 

Hjärtat dunkade tydligen på rätt bra (hade 110 i puls ett tag, var nog ungefär då jag trodde jag skulle svimma som mest), det var ju inte alls obehagligt eller nåt, men jag ville inte direkt kolla så mycket på skärmen...otäckt att de hjärtat om det inte ser ut som det ska, men hon ville iaf att jag skulle kika lite så jag gjorde det. Kändes lite skumt att se hjärtat, men himla intressant också. Dom spelade upp lite ljud ur högtalarna på hjärtat och pratade massa siffror, läskigt att höra ljudet från klaffarna..

Allt såg bra ut, förstår ni vad skönt det var att höra det?? Doktorn kunde inte se någon endokardit (bakterie) på mitt hjärta.

Tack tack för det!


Nu ska jag och David mysa framför Färjan2. Det e typ vårat favvorpogram =)


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards