jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2016

New York-planerna

Av jempa - 16 maj 2016 17:00

 

Nu är det inte speciellt långt kvar tills vi åker till New York! Typ, 1,5 månad!

Självklart har vi planerat en del saker vi vill se/göra, förutom det där vanliga såsom Frihetsgudinnan, Empire state building, Brooklyn Bridge med mera. Och så vill vi dricka en Manhattan där på Manhattan också ;) 


Vi kommer iallafall bo på The New Yorker-hotel, det ligger i Garment District/Manhattan vid Madison Square Garden och i närheten av Empire state building så enligt Tripadvisor är det ett bra läge med gångavstånd till många ställen. 


Ett måste för mig som Sex and the city-fan är ju självklart att kolla upp 66 perry street, dvs Carrie Bradshaws adress och port. Låter säkert så jekla töntigt för alla som inte kollat på SATC. Men när jag nu äntligen får åka till NY måste jag ju ta en sväng förbi där. Vill hellre se hennes port än typ Empire state building, haha :D 


En dag av dom 9 vi är där är planen att åka ut till Woodbury outlet, ligger cirka en timme utanför NY city och har märkeskläder till kanonpriser. Det är som en liten by med små hus/affärer som t.ex Michael Kors, Nike, Marc Jacobs, Yankee Candle och Superdry.


Och sist, men inte minst, är ju Six Flags Great Adventure! Nöjesfält med helt SJUKA attraktioner. Gröna Lund och Liseberg kan slänga sig i väggen! 

Vi var på ett Six Flags (det är en kedja) när vi var i Los Angeles, och det var så himla mycket spännande berg o dal-banor! Jag åkte inte alla men bra många faktiskt, blev förvånad av mig själv :)


Ja, detta är som sagt en del av vad vi kommer hitta på där borta i storstan. En annan sak som är suuuperviktig (hihi) är att jag ska försöka få tag på ett lip gloss/läppstift från Kylie Jenner! Vore ju riktigt najs om man kunde haffa ett sånt! Dom säljs ju alltid slut på bara några minuter varje gång dom släpps. Dom finns inte att köpa i Sverige utan då ska man isf beställa nånstans på nätet. 


Ja, detta är våran New York-planering såhär långt. Och då har jag inte ens skrivit om alla restauranger som vi vill till, och det är ju en del ;) Maten är en stor del av resan. 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se