jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2016

New York-planerna

Av jempa - 16 maj 2016 17:00

 

Nu är det inte speciellt långt kvar tills vi åker till New York! Typ, 1,5 månad!

Självklart har vi planerat en del saker vi vill se/göra, förutom det där vanliga såsom Frihetsgudinnan, Empire state building, Brooklyn Bridge med mera. Och så vill vi dricka en Manhattan där på Manhattan också ;) 


Vi kommer iallafall bo på The New Yorker-hotel, det ligger i Garment District/Manhattan vid Madison Square Garden och i närheten av Empire state building så enligt Tripadvisor är det ett bra läge med gångavstånd till många ställen. 


Ett måste för mig som Sex and the city-fan är ju självklart att kolla upp 66 perry street, dvs Carrie Bradshaws adress och port. Låter säkert så jekla töntigt för alla som inte kollat på SATC. Men när jag nu äntligen får åka till NY måste jag ju ta en sväng förbi där. Vill hellre se hennes port än typ Empire state building, haha :D 


En dag av dom 9 vi är där är planen att åka ut till Woodbury outlet, ligger cirka en timme utanför NY city och har märkeskläder till kanonpriser. Det är som en liten by med små hus/affärer som t.ex Michael Kors, Nike, Marc Jacobs, Yankee Candle och Superdry.


Och sist, men inte minst, är ju Six Flags Great Adventure! Nöjesfält med helt SJUKA attraktioner. Gröna Lund och Liseberg kan slänga sig i väggen! 

Vi var på ett Six Flags (det är en kedja) när vi var i Los Angeles, och det var så himla mycket spännande berg o dal-banor! Jag åkte inte alla men bra många faktiskt, blev förvånad av mig själv :)


Ja, detta är som sagt en del av vad vi kommer hitta på där borta i storstan. En annan sak som är suuuperviktig (hihi) är att jag ska försöka få tag på ett lip gloss/läppstift från Kylie Jenner! Vore ju riktigt najs om man kunde haffa ett sånt! Dom säljs ju alltid slut på bara några minuter varje gång dom släpps. Dom finns inte att köpa i Sverige utan då ska man isf beställa nånstans på nätet. 


Ja, detta är våran New York-planering såhär långt. Och då har jag inte ens skrivit om alla restauranger som vi vill till, och det är ju en del ;) Maten är en stor del av resan. 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se