jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2016

New York-planerna

Av jempa - 16 maj 2016 17:00

 

Nu är det inte speciellt långt kvar tills vi åker till New York! Typ, 1,5 månad!

Självklart har vi planerat en del saker vi vill se/göra, förutom det där vanliga såsom Frihetsgudinnan, Empire state building, Brooklyn Bridge med mera. Och så vill vi dricka en Manhattan där på Manhattan också ;) 


Vi kommer iallafall bo på The New Yorker-hotel, det ligger i Garment District/Manhattan vid Madison Square Garden och i närheten av Empire state building så enligt Tripadvisor är det ett bra läge med gångavstånd till många ställen. 


Ett måste för mig som Sex and the city-fan är ju självklart att kolla upp 66 perry street, dvs Carrie Bradshaws adress och port. Låter säkert så jekla töntigt för alla som inte kollat på SATC. Men när jag nu äntligen får åka till NY måste jag ju ta en sväng förbi där. Vill hellre se hennes port än typ Empire state building, haha :D 


En dag av dom 9 vi är där är planen att åka ut till Woodbury outlet, ligger cirka en timme utanför NY city och har märkeskläder till kanonpriser. Det är som en liten by med små hus/affärer som t.ex Michael Kors, Nike, Marc Jacobs, Yankee Candle och Superdry.


Och sist, men inte minst, är ju Six Flags Great Adventure! Nöjesfält med helt SJUKA attraktioner. Gröna Lund och Liseberg kan slänga sig i väggen! 

Vi var på ett Six Flags (det är en kedja) när vi var i Los Angeles, och det var så himla mycket spännande berg o dal-banor! Jag åkte inte alla men bra många faktiskt, blev förvånad av mig själv :)


Ja, detta är som sagt en del av vad vi kommer hitta på där borta i storstan. En annan sak som är suuuperviktig (hihi) är att jag ska försöka få tag på ett lip gloss/läppstift från Kylie Jenner! Vore ju riktigt najs om man kunde haffa ett sånt! Dom säljs ju alltid slut på bara några minuter varje gång dom släpps. Dom finns inte att köpa i Sverige utan då ska man isf beställa nånstans på nätet. 


Ja, detta är våran New York-planering såhär långt. Och då har jag inte ens skrivit om alla restauranger som vi vill till, och det är ju en del ;) Maten är en stor del av resan. 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se