jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2015

Aussie - 3 minute miracle

Av jempa - 16 maj 2015 15:09

Behövde en ny hårinpackning och kollade på Kicks sida, tycker den är bra för där kan man ju läsa recensioner om produkterna vilket såklart är skitbra! Den här hade fått bra betyg och den är nog precis vad mitt hår behöver. Jag vill ju färga mitt hår i en kallare blond nyans och för att de ska funka måste håret va i bra skick, så nu går vi all in på inpackningar innan nästa frisörbesök :D de märks att det blivit slitet efter veckan på Kreta! Inte bra!
Den här inpackningen luktar dessutom otroligt gott, typ.. smultron tror jag? Hur som helst så längtar jag till nästa hårtvätt :D

 
 
Ingen bild

Zandra

18 maj 2015 21:59

Använder också den inpackningen, gillar den massor. Ett tips är att kolla på Rusta, de brukar sälja den billigare än på Kicks! :-)

jempa

18 maj 2015 22:50

Bra tips! Det ska jag kolla nästa gång jag är där :) tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se