jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2015

Aussie - 3 minute miracle

Av jempa - 16 maj 2015 15:09

Behövde en ny hårinpackning och kollade på Kicks sida, tycker den är bra för där kan man ju läsa recensioner om produkterna vilket såklart är skitbra! Den här hade fått bra betyg och den är nog precis vad mitt hår behöver. Jag vill ju färga mitt hår i en kallare blond nyans och för att de ska funka måste håret va i bra skick, så nu går vi all in på inpackningar innan nästa frisörbesök :D de märks att det blivit slitet efter veckan på Kreta! Inte bra!
Den här inpackningen luktar dessutom otroligt gott, typ.. smultron tror jag? Hur som helst så längtar jag till nästa hårtvätt :D

 
 
Ingen bild

Zandra

18 maj 2015 21:59

Använder också den inpackningen, gillar den massor. Ett tips är att kolla på Rusta, de brukar sälja den billigare än på Kicks! :-)

jempa

18 maj 2015 22:50

Bra tips! Det ska jag kolla nästa gång jag är där :) tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se