jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2015

Aussie - 3 minute miracle

Av jempa - 16 maj 2015 15:09

Behövde en ny hårinpackning och kollade på Kicks sida, tycker den är bra för där kan man ju läsa recensioner om produkterna vilket såklart är skitbra! Den här hade fått bra betyg och den är nog precis vad mitt hår behöver. Jag vill ju färga mitt hår i en kallare blond nyans och för att de ska funka måste håret va i bra skick, så nu går vi all in på inpackningar innan nästa frisörbesök :D de märks att det blivit slitet efter veckan på Kreta! Inte bra!
Den här inpackningen luktar dessutom otroligt gott, typ.. smultron tror jag? Hur som helst så längtar jag till nästa hårtvätt :D

 
 
Ingen bild

Zandra

18 maj 2015 21:59

Använder också den inpackningen, gillar den massor. Ett tips är att kolla på Rusta, de brukar sälja den billigare än på Kicks! :-)

jempa

18 maj 2015 22:50

Bra tips! Det ska jag kolla nästa gång jag är där :) tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se