jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

fin bikini!

Av jempa - 16 maj 2009 15:57

Var ju på Birsta City idag. Kom hem med bland annat detta.

En blommig bikini från H&M, där jag även hittade en svart klänning med flätade axelband som fortsatte under brösten, hittade ingen bild på den på nätet..får se om jag orkar fota den sen.

Och på Gina blev det mörka jeansleggings (som funkar jättebra under denna tubtop!) och vitt baslinne.

Var in på Skokanonen också, eftersom jag är (eller var) i behov av vanliga sköna ballerinaskor, har fått slänga en massa som var sönder. Jag köper ju oftast billiga ballerinas från H&M och skopunkten, och då förstörs dom ju rätt fort.

Så jag fyndade, 2 par skor för 270 kr, helt ok! Ett par blå/vitrandiga ballerinas och ett par rosa tygskor :) 


Ikväll har vi blivit bjudna på grillning hos mami och papi, muums!

Eurovision tjosan är det ju också, kanske man ser på det hemma hos dom, får se!

Ha en skön Lördag!

 
 
Ingen bild

Sandy

16 maj 2009 17:02

Jättefina saker du köpt. Gillar bikinin jättemycket, den ahr jag också spanat lite på. Kommer du passa bra i på resan. Puss

 
nikita

nikita

16 maj 2009 21:52

snygg bikini !!

http://www.nikital.blogg.se

 
Ingen bild

Hello

17 maj 2009 07:46

Dom leggingsen har jag med :)
Dock kasar dom ner så förbaskat så man får gå å dra upp dom hela tiden =( Har du märkt om dom gör så på dig? Annars blir dom bra till tubtoppen!!

 
Ingen bild

jempa

17 maj 2009 10:19

Svar till Hello: Jag har precis köpt dom och inte använt dom så mycket än, men jag har ett par stentvättade likadana och dom kan hasa ner litegranna, lite småstörigt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se