jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 april 2009

ett bra samtal

Av jempa - 16 april 2009 15:07

Äntligen så ringde sjukhuset, som jag har väntat på det samtalet! Min blododling såg bara bra ut, så ingen endokardit eller blodförgiftning iaf.

Vilken lättnad!

Men hela den här historien är inte över än, ska ju få kallelse för ultraljud av hjärtat, som säääkert kommer ske via matstrupen. Så jeekla äckligt, vet inte hur det ska gå, jag som knappt kan lämna ett halsprov för ja nästan spyr.


Men jag får ta det den dagen. Blododlingen såg iaf bra ut! 

 
 
therese

therese

16 april 2009 15:23

Bra att det var väl med dom iaf!
Jag håller tummarna för dig att allt de andra går bra med.
Föresten, fick sms nyss om att komma till dom och hämta! *fniss*
Kommer nog bli imorgon, med?

Kraam

http://therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Therese

16 april 2009 15:54

Låter trevligt det :)

Dejt imorgon bokad!

 
Emma

Emma

16 april 2009 16:24

Tänkte bara säga att jag har blåsljud på hjärtat och har då aldrig behövt kolla det genom matstrupen.

Dom har alltid kollat genom att kleta gegga på bröstet, som man gör när man kollar gravida. :)

http://saladgoesfat.bilddagboken.se

 
Nina

Nina

16 april 2009 16:40

Va?! Ska dom ner i matstrupen å härja?? Va konstigt.
Men iaf, du får väl gurgla bedövning innan så det går nog bra. Hua :/

http://lippan.blogspot.com

 
Emma

Emma

16 april 2009 18:17

Klaffarna vete gudarna, har haft det sen jag var bebis så :)

Hoppas du slipper via matstrupen, det är min värsta mardröm nästan :-S

http://saladgoesfat.bilddagboken.se

 
Acca

Acca

16 april 2009 20:01

ååh va skönt för dej att de var bra! du ska se att ultraljudet oxå går bra! och allt är bra!! ses nått nån dag? kram kram

http://www.acccca.blogg.se

 
Ingen bild

Sandra

17 april 2009 09:30

Love you! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se