jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 30 maj 2010

Av jempa - 30 maj 2010 21:35

 


Kanal5 visar Bridget Jones nu ikväll (börja kl.21) , myyys! Så skönt med sånna filmer på söndagkvällarna tycker jag. Bra avslut på helgen lixom =)

Och skönt att den inte visas på TV4, för dom e verkligen sämst som kör nyheterna mitt i filmen. Hur många e det som pallar fortsätta se efter det då?! Faen, filmen slutar ju inte förrän runt 00 då, och dom flesta ska upp tidigt imorgon. Aja, nu börjar filmen igen hör jag.


Puss på er!

Av jempa - 30 maj 2010 20:42

 


Det här fina halsbandet fick mamma av mig och syster i morsdagspresent.

Jag hade beställt det från bellme.se. Mamma passade jättebra i det :)


David beställde ett likadant till hans mamma. Superfin present ju!

Av jempa - 30 maj 2010 18:44

 

Sorry för kass bild :/


Det var jättetrevligt på stan idag, fikade ju med Therese, Sandra och hennes kille Goran på Charm. Så roligt att ses! Tiden gick så himla fort bara! Men det e ju så när man har roligt och en del att snacka om =)


När vi sagt hejdå till Sandy&Goran så gick jag o Tessan en sväng på stan. Det blev Cubus och en sväng in på H&M. Och Indiska!

Shoppade lite nödvändigheter på H&M. Fått ett tips av sis att deras racerback bh är bra, så både jag och Therese slog till på en sån =) Skitbra ju till alla linnen som man har med brottarrygg, så slipper man se störiga bh-band som förstör allting.

Och så blev det make up-borttagningsservetter och sånna där strumpor som man har i ballerinaskor. Dom gillar jag skarpt! Inge nylon utan vanliga av bomull.


mm, det var väl allt som jag hittade. Tessan hittade en del fint både på Indiska och Cubus, kul! =)


Sen drog jag hem, bytte om till klänning och leggings och tog cykeln hem till ma&pa. Där fick man godig middag; lax, pressad potatis och romsås. Till det blev det en fräsch sallad med bl.a jordgubbar.

Har fått en massa efterrätt också, päronhalvor med grädde. Och efter det kaffe o gräddtårta. Åh hua! :D Nu e magen bra nöjd.


Nu ska jag slappa resten av kvällen! Känns som att man har hållt igång hela dagen.


kram på er!

Av jempa - 30 maj 2010 11:48

Jag och David har varit ute på en promenad, började 9.55, innan vi ätit frukost. Gick trapporna och stigen upp mot Norra Berget-tornet (asjobbigt!), sen vidare mot Bureplatsen och sen mot sjukhuset, gick förbi villaområdet i Granloholm, mot Håkanstå och sen hemöver igen. Blev en bra sväng! Joggade och promenerade om vartannat.


Vi kom hem 11.20 så det blev en rätt lång promenad. Har duschat och ätit lite gröt nu. Så nu e man fit for fight inför dagen =)


Ska strax möta upp Therese, Sandra och hennes kille på stan. Trevligt!

Måste försöka fixa mig ett fejs först.


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards