jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2010

Av jempa - 31 maj 2010 18:02

 

 

 


Äntligen ska vi få åka till Dubai! Känns som det mest ultimata resmålet just nu, hihi!

Allt verkar ju så himla maxat och stort!


Så nu har man ju verkligen något att se fram emot i typ ett halvår =)

Vi åker nämligen den 1a advent (sorry sis, jag missar din birthday, men har du tur kan du få lite guld från Dubai i present, det e ju billigt där).


 

"Våran" strand som hör till hotellet vi ska bo på i Sharjah (30 minuters busstur från Dubai City). Och det var nog tur att vi bokade redan nu, därför vi fick tag på det sista rummet. Egentligen ville vi åka i början av November men då var det fullt.


Så är ni också sugna, passa på nu innan platserna tar slut!

Av jempa - 30 maj 2010 21:35

 


Kanal5 visar Bridget Jones nu ikväll (börja kl.21) , myyys! Så skönt med sånna filmer på söndagkvällarna tycker jag. Bra avslut på helgen lixom =)

Och skönt att den inte visas på TV4, för dom e verkligen sämst som kör nyheterna mitt i filmen. Hur många e det som pallar fortsätta se efter det då?! Faen, filmen slutar ju inte förrän runt 00 då, och dom flesta ska upp tidigt imorgon. Aja, nu börjar filmen igen hör jag.


Puss på er!

Av jempa - 30 maj 2010 20:42

 


Det här fina halsbandet fick mamma av mig och syster i morsdagspresent.

Jag hade beställt det från bellme.se. Mamma passade jättebra i det :)


David beställde ett likadant till hans mamma. Superfin present ju!

Av jempa - 30 maj 2010 18:44

 

Sorry för kass bild :/


Det var jättetrevligt på stan idag, fikade ju med Therese, Sandra och hennes kille Goran på Charm. Så roligt att ses! Tiden gick så himla fort bara! Men det e ju så när man har roligt och en del att snacka om =)


När vi sagt hejdå till Sandy&Goran så gick jag o Tessan en sväng på stan. Det blev Cubus och en sväng in på H&M. Och Indiska!

Shoppade lite nödvändigheter på H&M. Fått ett tips av sis att deras racerback bh är bra, så både jag och Therese slog till på en sån =) Skitbra ju till alla linnen som man har med brottarrygg, så slipper man se störiga bh-band som förstör allting.

Och så blev det make up-borttagningsservetter och sånna där strumpor som man har i ballerinaskor. Dom gillar jag skarpt! Inge nylon utan vanliga av bomull.


mm, det var väl allt som jag hittade. Tessan hittade en del fint både på Indiska och Cubus, kul! =)


Sen drog jag hem, bytte om till klänning och leggings och tog cykeln hem till ma&pa. Där fick man godig middag; lax, pressad potatis och romsås. Till det blev det en fräsch sallad med bl.a jordgubbar.

Har fått en massa efterrätt också, päronhalvor med grädde. Och efter det kaffe o gräddtårta. Åh hua! :D Nu e magen bra nöjd.


Nu ska jag slappa resten av kvällen! Känns som att man har hållt igång hela dagen.


kram på er!

Av jempa - 30 maj 2010 11:48

Jag och David har varit ute på en promenad, började 9.55, innan vi ätit frukost. Gick trapporna och stigen upp mot Norra Berget-tornet (asjobbigt!), sen vidare mot Bureplatsen och sen mot sjukhuset, gick förbi villaområdet i Granloholm, mot Håkanstå och sen hemöver igen. Blev en bra sväng! Joggade och promenerade om vartannat.


Vi kom hem 11.20 så det blev en rätt lång promenad. Har duschat och ätit lite gröt nu. Så nu e man fit for fight inför dagen =)


Ska strax möta upp Therese, Sandra och hennes kille på stan. Trevligt!

Måste försöka fixa mig ett fejs först.


Av jempa - 29 maj 2010 23:36

 


Jag kommer ihåg att när jag var liten så hade jag en sån där lyssnarbok, alltså ett kasettband som man spelade samtidigt som man hade en tillhörande bok att titta i. Typ: "När du hör det här ljudet: PLING! Då är det dags att vända blad", känner ni igen det från när ni var små?

Ja, iallafall så hade jag bland annat Alice i Underlandet. Jag kommer ihåg litegranna ifrån den sagan, att jag tyckte den var obehaglig och lite läskig.


Filmen var obehaglig den med. Lixom creepy! Jag tyckte det var skitäckligt när hon hoppade på alla döda skallar och ansikten på väg mot drottningens slott.. Usch, o då är det ju en barntillåten film... eller? :o

Lite osäker blir man emellanåt på om kidsen pallar med sånt där när man själv t.o.m tappar aptiten på godiset man har framför sig.


Men man blir ändå hänförd av allt udda i filmen, jag tappade inte intresset en gång under dom 108 minuterna.


Den får en 3a av 5.

          

Av jempa - 29 maj 2010 20:44

 

Fina tulpaner va? =)


 

Goood efterrätt!


 

Läskande drink. Snygga glas va?


Jag och David köpte med oss en fet köttbit, potatiskroketter och beasås och gick upp till Davids päron ikväll. Där grillade vi och hoppade studsmatta =) Shit va jobbigt det e o hoppa alltså! Blev nästan lite svettig där ett tag! Men kul e det!


Maten blev jättegod, efterrätten med körsbär var inte dum den heller, och vi har fått en massa o dricka; vin, drink,kaffe med mera.

Men nu ska vi strax gå hemöver, vi ska se på Alice i underlandet ikväll. Tror det e en bra film att se på fetduken med projjen =)


Nu ska vi bara pussa hejdå på Simba, tjaabba!

Av jempa - 28 maj 2010 23:42

 

I got carried away!


Salongen var nästan sprängdfylld med bara tjejer, några av dom hade salgit på stort och dragit på sig satc-stassen med heels och dress.

Kul att se att dom orkar engagera sig, tänkte jag i mina jeansleggings o skinnpaj =)

Jag tror att det var EN karl i hela salongen, o då snackar vi om Salong 1.

Iallafall så var det bara han som hördes mest när det skrattades.


Filmen är 2 timmar och 27 min lång, men det var så mycket som hände hela tiden så den kändes inte alls som 2,5 timma (timme? timmar?).


Mycket finare kläder i den här filmen än i första tycker jag, speciellt den rosa enarmade som Carrie hade på sig när dom anlände till Abu Dhabi.

Dålig bild, men har ni sett filmen vet ni kanske vilken jag menar :)

Fast den klänningen var bara en i mängden, såg mycket fina plagg i den här filmen!


Men om man bortser från kläderna och går lite mer till filmens handling så tycker jag ändå att den första filmen var bättre. Även om denna är väldigt roande också!

..det brukar ju sällan vara så att en film nr2 är bättre än den första.


Men jag ger den 4a av 5!

          

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards