jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 25 maj 2010

Av jempa - 25 maj 2010 17:54

 

Min utsikt på eftermiddagen


Som ni kanske vet så cyklar jag ju varje morgon för att hämta jobb-bilen. Det e inte speciellt långt, tar ungefär 15 minuter att gå. Men ändå, man blir lite flåsig, speciellt när man har lite småbråttom som jag har varje morgon eftersom man hellre sover nån minut längre :D

Så när jag kom hem idag efter cykelturen, bytte jag om till workout-clothes och tog med mej vattenflaskan och Lady Gaga i öronen.

Jag gick mot Haga och tog Norra Berget-trappen upp. Kan lova att man fick lite svett mellan tuttarna, haha, men det var grymt skönt!

Sen gick jag ner mot Haga och hemåt igen. Var ute cirkus 45 minuter.


När jag kom hem kom jag på att jag ville sola, så jag gick o solade ganska direkt. Har inte solat på fleeera månader, och det e ju lika bra, inget jag tänkt börja med men ibland är det skönt att få känna lite värme och få lite färg. Det fick bli en 16-minutare.


När jag kom hem började jag med maten, vi skulle käka spagetti och köttfärssås, så jag satte på vattnet och tog en dusch. Sen kom David hem och vi lagade resten av middagen tillsammans. Mysigt kanske ni tycker, men det kan ofta bli småtjafs när vi håller på, för David vill ha så mycket starka kryddor, typ cayennepeppar.. och jag vill inte ha för mycket, för om det blir för mycket känner man ju ingen smak alls..

Men Chilipeppar gillar jag, e inte alls lika starkt som cayenne.. och sen så ville han ha champinjoner o majs i köttfärsåssen men det ville inte jag, haha, ja sådär håller vi på. Men man får kompromissa lite, men idag blev det en vanlig hederlig, grymt god köttfärssås =)


Nu får jag äntligen sätta mig ner och softa, som jag e bäst på =)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards