jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under september 2010

Av jempa - 23 september 2010 19:28

Nu ikväll har jag träffat Therese, vi gick på Kina (blåhuset) och käkade middag. Lite vardagslyx sådär ;) Toklänge sen jag var dit sist. Och gott var det! Friterad kyckling med sötsur sås fick det bli.

Oj, kom på att imorgon är det ju typ samma mat som serveras på jobbet.. kycklingnnuggets med ris o sötsur sås, och vårrullar. Haha, jaja, skitsamma! Det e ju gott!

Av jempa - 23 september 2010 15:49

 


Imorse vid 05.50 tiden när jag var på väg till jobbet så fick jag minsann se ett ovanligt djur... Alldeles vid det rosa Tinghuset (som ligger snett nedanför SF typ), där kommer en grävling o går tvärs över vägen! Inte alls långt från mig, kanske max 10 meter! Det var riktigt läskigt faktiskt!

Han tittade på mig och jag visste inte vad den tänkte göra, tänk om han skulle attackerat mig! :O Men istället så gick han vidare mot bion. Crazy! Trodde nästan att jag inte var riktigt vaken, haha..


Stackars grävlingen :( hoppas den har hittat tillbaka till sina marker..

Av jempa - 22 september 2010 18:44

 

 


Ni kanske undrade över vad det var i bakgrunden på bilden här nedanför?

Massor med svampar förstås =) Och mer finns det!

Av jempa - 22 september 2010 18:35

 


Är hos svärisarna nu, vi blev bjudna på middag här. Lasagne och sallad. Gott!

Har precis druckit kaffe och fikat bulla, o så självklart ska man gosa med Simba också :)

Av jempa - 21 september 2010 18:40

I eftermiddag har jag och David varit ute på promenad igen. Skönt! Vi slapp regnet också (duggade litegranna bara på slutet) och solen var t.o.m framme där ett tag =) Härligt, eftersom det har varit världens tråkigaste väder hela dagen idag, grått och regnigt.


Men iaf, vi gick Norra berget-trapporna igen och det gick helt ok. Tog dom på 3,40 minuter. Men David var snabbare, tror han gick dom på ganska precis 3 minuter. Sjukt jobbigt är det alltså!


mm, sen efter den 6,5km långa promenaden så hoppade jag in i duschen och sen fixade vi middagen. Korvstroganoff och ris, gott!

Och nu sitter man här och är godissugen, haha, så typiskt! Ska försöka hålla mig ifrån sötsaker så mycket jag kan till Dubai-resan hade jag tänkt. Så man blir lite beach-fit =) Kan ju försöka iaf, men det e svårt när man är en godisråtta som jag.

Av jempa - 20 september 2010 19:55

 


Den här jackan från H&M har ju blivit väldigt poppis.

Jag såg flera stycken av dom igår på stan, och den såg mycket bättre ut irl, ser jättemysig ut och är nog ganska varm. Men idag var det endast 3 stycken kvar!

Dessutom betalar folk överpriser för den på Tradera, när den ändå fortfarande finns att köpa i H&M´s nätshop?! Hur pucko får folk bli?! :D


Ja poppis är den ju, och det kan man ju förstå när den endast kostar 299 kr. Och kan man få mer än dubbla priset för den på Tradera kanske man ska skynda sig o beställa en? =)

Av jempa - 20 september 2010 16:40

 

Nu är TV3 på hugget tror jag. För idag börjar ännu en ny serie: Svenska New York fruar. Många fru-program nu! Och snart drar väl Bonde söker fru igång också ;)

Klockan 21.00 börjar det iaf, för er som vill kika.

Av jempa - 19 september 2010 19:14

  Joanna hade med sig en hel del fint som hon visade upp.


Nu är jag hemma från Ljuspartyt. Mycket trevligt och mycket shopping blev det ;) hihi ne inte så farligt! Men köpte doftljus i några olika dofter iallafall. Så nu kommer det lukta supergott här hemma framöver. Inte bara IKEA´s vaniljdoft..


 

Kollade som vanligt runt lite där och hälsade på alla djuren :) Det nyaste tillskottet är nog Pärlan (Pippi), ponnyn där i mitten.

Herren till vänster är Flipper som jag ridit på som ni kan läsa om här och här och här om ni har missat det =)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards