jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 september 2010

svampbob fyrkant

Av jempa - 22 september 2010 18:44

 

 


Ni kanske undrade över vad det var i bakgrunden på bilden här nedanför?

Massor med svampar förstås =) Och mer finns det!

 
 
Therese

Therese

22 september 2010 19:39

Jag tyckte jag såg skymten av trattkantareller. Har dom en värmepump är det effektivt att lägga dom framför den så torkar dom fort :)
(brukar jag göra)

http://Therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Läsare

22 september 2010 19:42

Hej! Jag undrar lite över ditt hår, du har den perfekta nyansen nu! Hur gjorde du när du gick från mörk till ljus? Vilka färger har du använt? Vore tacksam om du ville berätta hur du gått tillväga :) Toppenbra blogg!

jempa

22 september 2010 19:57

Tack! Vad glad jag blir av att höra det :)
Att gå från mörk till ljus är en ganska lång procedur, som även ska ta tid för att håret ska behålla kvalitén.
Jag började med att göra slingor, i den ljusaste nyansen (bleker 4-6 nyanser). Två gånger gjorde jag slingor, med någon månads mellanrum. Jag gjorde många slingor i hätta, så helheten av håret såg blont ut. Sen efter det har jag köpt Loreals Extra ljus askblond-färgning (Helsinki 10.1 tror jag den heter) och färgat med. Det har blivit ljusare och ljusare efter varje gång jag färgat. Och nästa gång jag ska färga håret så tror jag inte att jag ska ta samma, för jag vill nog inte bli ännu ljusare, utan jag kanske tar nyansen mörkare, som heter Extra ljusblond bara eller nåt sånt, så jag skippar asken.

Hoppas du är nöjd med svaret! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se