jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under september 2010

Av jempa - 10 september 2010 18:52

 

 


Behövde en mascara, och efter att ha haft några olika budget-mascaror (som jag inte varit nöjd med), så slog jag till på ett säkert kort. Lancome´s mascaror är ju grymma! Jag har tidigare haft den vanliga Hypnose-mascaran, men nu tänkte jag prova den hyffsat nya Hypnose Drama. Pratade med tjejen som jobbade i butiken som hade provat den och den ger tydligen mycket mer volym än vanliga Hypnose. Så det ska bli spännande o prova den :)


Den här gången fick man även med en liten concealer och ögonrengöring till samma pris! Goodie! =)


Däremot kan jag faktiskt tipsa om en riktigt bra budget-mascara som kan jämföras med Dior´s Diorshow, det är Max factor´s 2000 calorie-mascara. Den är kanonbra! Men det är nog den enda budgetmascaran jag riktigt gillar =)

Av jempa - 10 september 2010 16:57

 

mmm... jag vet.. borde klippa luggen.. men imorgon ska jag färga håret iaf! Skönt ska de bli =)


 

David tyckte att vi skulle käka middag på Bite Line idag. Inte mig emot :)

Vi beställde varsin burgare + en blue cheese-dip och lökringar.

Behöver jag nämna att jag är PROPPMÄTT?

Av jempa - 10 september 2010 05:47

 

It´s Friday and I love it! =)


Av jempa - 9 september 2010 16:08

Känner mig helt slut efter den här dagen, folk e sjuka på jobbet o det e stressigt. Och dessutom är inte jag helt kry heller, har ju haft en förkylning ett tag som inte direkt vill släppa.


Så därför blir det bara lugnt idag! David förberedde middagen innan jag kom hem, så jag hoppade bara in i duschen o när jag vart klar var även middagen det. Perfekt :)


Så nu är vi nyätna och ska softa i sängen o se på Kungarna av Tylösand och Skånefruar som visades på 5an igår. Är tydligen en tjej från Sundsvall med i K-A-T. Spännande =)


Av jempa - 8 september 2010 18:52

Lägenheten kändes inte helt rätt. Jag kände det ganska så direkt faktiskt, "här kommer vi inte bo"-känslan dök nog upp redan i hallen. Jättekonstigt eftersom vi ju redan kollat på bilder på den, o den e fräsch o fin och allt, men det var helt annat att vara där än o bara se några bilder på datorn.

Så vi kollade runt lite snabbt och sen tackade vi för oss. Vi var inte direkt ensamma, fleera stycken som var där o kika. Så säljarna får nog inga problem med att bli av med den lägan.

Men det e bara att kolla vidare. Man vill ju faktiskt leta lite innan man hittar "sitt" plejs :) Det hör ju till!


Nu har jag varit ut till Skopunkten med svärmorsan en sväng. Jag såg jättemånga fina skor, kanske kan fixa ett litet kollage till er =)

Av jempa - 8 september 2010 16:29

Nu ska vi strax gå och kika på en lägenhet, en trea med utsikt över stan.

Spännande :)

Vi är ju ute efter ett hus egentligen, men man vet inte hur lång tid det kan ta innan man hittar just det där huset som känns 100% rätt. Kan ju ta fleera år (hemska tanke!), men så e det..




Av jempa - 7 september 2010 17:43

 

Nu har vi kommit hem. Har gått en lång runda! Närmare bestämt 12,54 km. Helt crazy! Och det tog ganska precis 2 timmar. Har bränt 841 kalorier.

Nu är det dags att duscha, och sen fixa middag! Kan lova att jag e rätt hungrig nu! Och benen känns som bly :D

Av jempa - 7 september 2010 15:28

Har precis bytt om till lite workout-clothes =) Idag blir det en låång sväng upp mot södra berget och ett elljusspår som e toklångt.


Kanske lägger upp vägen från Runkeeper sen.

Kram på er!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards