jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under september 2008

Av jempa - 17 september 2008 15:05

Jag har precis duschat. Älsklingen skickade ett sms förut att jag skulle dricka en echinachea och ta en dusch så skulle jag må bättre. Så jag följde hans tips, men jag tog även en Ipren eftersom jag fortfarande har feber och huvudvärk.

Så nu känner jag mig lite piggare faktiskt :) Iallafall för stunden...dvs till Ipren har slutat värka...så man får passa på att njuta. 

Halsen gör dock fortfarande ont och näsan är täppt, nu varierar den iofs vilket näshål som ska vara täppt..men kan lixom inte låta båda vara friska, drygt!

Snyter mig tusen ggr om dagen, och kissar minst lika många ggr.


Varför blir man så kissnödig när man är sjuk? Näe, det är inte för att jag dricker mer vatten, för det tycker jag inte att jag gör (tyvärr). Kanske för att kroppa vill stöta ut dom dumma bacillerna? Jag vill gärna tro det iallafall :)

Har även fått som ett litet sår under ena näshålet, pga allt snytande, haha, visst är det lite synd om mig?


Jaja, nu har ni koll på mitt sjukläge.


Av jempa - 17 september 2008 07:03

Vilken sjukt jobbig natt! Jag har knappt sovit någonting..kanske 2-3 timmar sammanlagt.. Har fått kliva upp typ 2 ggr/timmen och snytit mig, och hostar gör jag också! Och som grädde på moset så har jag även lite feber... HURRAY! not.

Så idag blir man hemma.


Har precis tagit en ipren så förhoppningsvis kan jag somna om nu om febern försvinner. Annars har jag ju alltid Rix morgonzoo att kolla på =) Dom har ju börjat sända tv också, mellan 7.25-9.00 på TV6.


Ne, nu ska jag snyta mig igen! Buhuuu, tyck synd om mig... :(


Av jempa - 16 september 2008 21:17

 

Kan ni gissa vilken butik?



Lindex :o

Av jempa - 16 september 2008 18:10

Ja, det är jag idag! Sjukt jobbigt! Ena näshålet är helt felfritt, medans det högra är helt fucked up. JOBBIGT! Och jag har en sån där fjantig, irriterande hosta som det låter att man "gör till", typ fejkhosta.. fast det äre ju inte dårå.. =)


Har väl inte mycket mer att berätta, har jobbat idag och varit duktig, trots att jag inte är tiptop. Eller om man är duktig vet jag inte egentligen..snarare dum? Är väl kanske bättre o va hemma o vila upp sig så man blir frisk snabbare. Men lättare sagt än gjort ibland, speciellt som läget är nu på jobbet.....


Aja, nu ska jag gå o tvång-snyta mitt högra näshål och sedan ska jag hämta det sista nere i tvättstugan.


Tjabba!



Av jempa - 15 september 2008 20:44

Usch vad det är läskigt att duscha när man är ensam hemma! Ganska ofta får jag för mig att det är en mördare på väg in i lägenheten och in i badrummet med en kniv. Jättejobbigt! Blir verkligen så paranoid att jag lixom smyger ut från badrummet när jag är klar och kollar så att dörren fortfarande är låst.. den här gången tittar jag t.o.m under sängen.. *fniss* okeej, normalt? hum.. :D

Har inget minne av att jag hade dessa tankar när jag bodde ensam i min lilla etta på bergsgatan, när man levde singelliv =)


Jag har fortfarande ont i halseeen!!!! BLir tokig! Skulle vilja ha en borste eller nåt o skrapa bort alla onda baciller i halsen! Vore nåt de!

 

Nu får det bli lite One Tree Hill! Kanske man ska fixa lite te till den dumma halsen också.. och så tycker jag faktiskt att David kan ta o komma hem snart! Annars måste jag kolla i garderoberna också.. tss ;)



Av jempa - 15 september 2008 16:02

                      

Gick in på Pressbyrån efter jobbet för att köpa halstabletter, och kommer ut me detta :) "Ojsan"


Har precis diskat så att handflatorna har blivit som russin. Då kan ni kanske tänka er hur mycket disk vi hade.... Men nu är det snyggt och prydligt igen i köket! Skönt!


Förkylningen har inte riktigt släppt än, jag har varit väldigt varm på jobbet, mest på förmiddagen dock. Halsen gör fortfarande ont o är täppt i ena näshålet. Så ligger det till! 


Av jempa - 14 september 2008 19:13

Isåfall, va med i budgivningen du också!

Av jempa - 14 september 2008 14:25

Det får bli gräddstuvad pytt och stekta ägg till middag idag. Gott! Och efter middagen ska jag och David ut på en skön, lugn promenad. <3

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards