jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under september 2008

Av jempa - 26 september 2008 17:35

                     

Idag blev det middag från pizza.nu. Så himla behändigt att beställa och betala på nätet o sen är de bara att ta emot maten när den kommer. Kycklingrullen från Kermit är min favorit! Den är såå smaskig :P


Vart sugen på att baka, kanske kanelbullar? Har ju en oanvänd kavel som jag fick i julklapp typ julen -03. Det är kanske på tiden att den används? ;)

Men jag måste isåfall gå och handla ingredienser..o då blev det allt genast lite jobbigare. Jag bakar ju väldigt sällan och när jag väl blir sugen på att baka är det nog bäst att passa på =)

Ah, får se om de blir nåt. Kanske på söndag. Känns som en bra bakdag.

Men jaja, shit the same, intresseklubben!

 

Av jempa - 25 september 2008 21:18

Gammbild från 2006..


Jag behöver nya, bra bilder! Har snackat med Daniel (min favoritfotograf! okej, den enda fotograf jag känner... men han är the best!) och vi ska ta oss en fotosession någon dag framöver. Utomhus, tror jag. Fast samtidigt är det roligt att fotas i studion också. Ah, vi får se, kanske kan bli bägge två.

Kul är det iallafall! =)

Av jempa - 25 september 2008 21:01

Det var visst självaste Ebba som hade skrivit mailet till mig :) *kolla kommentarer 2 inlägg nedan*

Känns kul att få en kommentar av en kändis, aldrig hänt förut i min blogg iallafall! Det betyder alltså att hon har kikat in här hos mig helt utan vidare?

HOLY MACARONY!


Nu ska jag kolla på sista avsnittet av Vem kan slå Filip & Fredrik. Jag hejjar på Jessica! Jag tror hon kan slå dom! *girlpowah!*


Av jempa - 25 september 2008 17:17

 

Japp, då är det dags med gratis bio igen! Nästa vecka är det förhandsvisning av en komedi med Will Ferrell, kul kul!


Halsen är nästan bra, men det gör fortfarande ont när jag gäspar, men nu kommer jag iallafall till slutklämmen av gäspen (typ när den är som värst) och så långt kom jag ju inte förut för de gjorde så ont. Så snart klarar jag nog av en hel gäspning utan att avliva :D


David säger att jag ska göra gröt..dagens middag.. hmm.. får väl bli så då! Vissa dagar är det skönt med lätta middagar! Idag är en sån dag. Och approå dag, vet ni vad det är för dag imorgon?! Ja det vet ni. Bra!


Av jempa - 25 september 2008 16:18

Har fått ett mail idag, från självaste Ebba Von Sydow (tss, typ hennes medarbetare säkert..) att dom gillar min blogg och dom skickade med en strikt personlig inbjudan till Veckorevyn.com Blog Awards! Har märkt att det är biljetter dom inte bara delar ut sådär hur som helst med tanke på att det inte finns hur många platser som helst. Såg nånstans att man kunde vinna biljetter dit också.

Så att bli erbjuden en plats där var ju riktigt roligt :) (det är kanske många som blir erbjudna, så även om man vill gå kanske platserna är slut, vet inte alls jag..)

Och det tråkiga är att det verkar inte som att man får ta med sig en kompis... och hur roligt blir det då? Njjaaaee.. och dessutom är det ju i Sthlm. Annars hade jag ju hemskt gärna velat åkt ner o träffat Sandra och så hade hon gäärna fått joina mig på den galan! ;)


Ne, magen kurrar! Dags o fixa käk! 


Av jempa - 24 september 2008 21:03

vet ni vad jag precis upptäckte?! Min hals består inte längre av taggtråd!! Jag kan svälja igen! HURRA!

Men hm..provade en gäspning nu o det funkade sådär..det är alltså inte riktigt bra än. Har nämligen inte kunnat gäspa för det gjort ont i halsen, så har lixom fått avbryta dom i mitten ungefär.. vääldigt jobbigt när man är trött och vill gäspa! Ser förmodligen väligt roligt ut också..


Så okej, jag kan svälja men inte gäspa. Känns som att det går åt rätt håll iallafall! 


Nu är det Filip & Fredrik på 5an! Måste ses :) Gårdagen var grymt rolig för då fick dom tävla i fälttävlan! haha =) Cavalettibommar och några småhinder.. Ni kan ju gissa vem som blev grymt ridsugen! MOI!

Av jempa - 24 september 2008 16:57

Idag har jag och sis (och Tessan var med en sväng å! kuul!) kikat efter snygga glasögon till henne. Hittade bara ett par men hon ska tillbaka dit imorgon för en synundersökning så vi ska kika mer då.

Var ju lixom välj 3 för 1. Perfa sånt ju och kul att kunna variera sig =) Lite synd bara att utbudet var sisådär..


Är jättetröttis idag, skulle behöva vila en sväng..men vi ska äta middga nu snart. Potatisbullarna håller på att göra sig klara i ugnen :)

Jag gillar mat som lagar sig själv!

Av jempa - 23 september 2008 20:33

Chicy.se


Okej, dom är inte alls lika snygga som pistolerna..men dom kostar inte heller 3500 kr. :)

Det är snyggt när skaftet är sådär högt tycker jag. Sugen på dom svarta men mjaa, tål o tänkas på!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards