jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under september 2008

Av jempa - 6 september 2008 15:05

Tjabba allihopan!

Hemma från Birsta nu, blev lite shopping och käk. Vi kom iväg rätt tidigt, skönt det för annars känns det som att hela dagen bara försvinner. Men imorse när jag klev upp vid 09 hade jag gärna kunnat sova lite till ;) Det får bli imorgon istället.


Testade en nachotallrik, men den var inge vidare..köttfärsen var för stark och bestog av stora knölar..dåligt! Men annars så var det gott..


Shoppade linnet här ovan från Monki, gillar baksidan! Men det jag köpte är grått och inte rosa som på bilden.


Hittade även ett Höst-te på Lagerhaus som luktar jättegott, hoppas det smakar lika bra! =)


ah just det, köpte en klänning/stor t-shirt från Bik Bok också, som påminner mycket om denna, fast den jag köpte är brun. På rea, för 99 spänn :) 


Och hittade skitsnygga gardiner på Hemtex :P Ska ta med dom hem till mamma ikväll så ska hon få fålla upp dom! Dom blir fina i vardagsrummet tror jag.


Av jempa - 6 september 2008 09:50


  • Jacka, H&M
  • Storskjorta, Monki
  • Leggings, Gina Tricot
  • Halsduk, Indiska (NY!)
  • Skor, Sthlm DesignGroup


Nu blir det en tur ut till Birsta! Hejpa hejpa!


Av jempa - 5 september 2008 17:34

 

Filmen vi såg igår var ganska bra! Kanske lite seg emellanåt men överlag så var den bra, en del roliga scener fanns det jue :) En rätt rolig handling om ett bögpar som ska adoptera en liten pojke, i deras papper står det att han är 1,5 år..men det har uppstått ett fel med kommatecknet vid utskriften så egentligen är det en femtonåring.... mm, mer behöver jag inte skriva :)

Men se filmen hemma istället, för någon biofilm tycker jag inte att det är.


Den får iallafall 3 stjärnor av 5.

* * * * *

Av jempa - 5 september 2008 14:48

Imorse gick det inge bra för mig på jobbet.. :/

Fick nämligen ett starkt medel i ögat. Jag skulle bara ställa ner flaskan och så skvätte det upp litegrann i ögat o det sved som fasen! Så jag rusade in på toaletten och sköljde med kallt vatten. Berättade för Marianne som jag jobbade med vad som hänt. O så var det inte mer med det...tyyp. För ungefär 30 minuter senare var jag alldeles röd o svullen under ögat. Och halva ögat var rött, läääskigt kan jag lova. Kände hur paniken och blodtrycket steg i höjden!

Som tur är så jobbar jag ju på en skola så jag väntade på sjuksyster, och herregud vad den väntan gick långsamt! Då när hon äntligen kom så hade det röda tonats ner ganska mycket så hon tyckte det såg bra ut. Jag hade ju lixom sköljt ögat x antal ggr.. fick panik när jag läste bak på flaska; "Kan orsaka svåra ögonskador". Jag frågade om jag skulle kontakta vårdcentralen men det tyckte hon inte behövdes. Bara om det börjar svida igen.

Hon sköljde ögat med natriumklorid och så fick jag med mej en liten flaska också, så Marianne har hjälpt mig att skölja ögat hela dagen.

Jag är fortfarande lite svullen och lite röd under ögat, men jag tror att det beror på att jag har varit där o dragit lixom i huden för o se hur det ser ut inne vid ögat. Huden är ju ganska så tunn alldeles under ögat också så jag hoppas det går till sig snart.


Ögat ser iallafall ut precis som det ska göra nu. Har mycket kvar av flaskan jag fick så ska skölja lite till sen också, hellre för mycket än för lite!


Av jempa - 4 september 2008 19:39


  • Kofta, H&M
  • Linne, Logg
  • Jeans, &denim
  • Stövlar, Din Sko
  • Klocka, Ur&Penn

Snart är det biotajm! Sugen på popcorn är man också :P
Av jempa - 4 september 2008 16:34

Fick sms-avisering igår från Ellos, dom fina badlakanen + badrumsmattan har kommit. Så jag ska vandra upp o hämta paketet sen, hoppas det inte är så tungt bara..


Men nu däremot blir det en kopp kaffe och lite One Tree hill.

Av jempa - 3 september 2008 22:02

Snygg bild jag fick till va? gillar det svarta, vita och skuggorna.


Imorgon vankas det bio! Jag och Therese ska på förhandsvisning av filmen Patrik 1,5. Jag tror den kan vara rolig :) Men gratis är gott och popcorn är gott!


Nu är det natti natti-dags! 

Av jempa - 3 september 2008 21:56

det var nån som sa att det blir Birsta City på lördag.. och jag är inte den som är den! ;)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards