jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 april 2007

converse :P

Av jempa - 30 april 2007 22:55

Jag har alltid tyckt att Converse-skorna har varit fula. Speciellt den höga modellen, det tycker jag fortfarande. Kom ihåg när man gick i gymnasiet, många hade just den höga modellen då. Och kunde INTE förstå varför dom hade sånna, riktigt jekla asfula skor, tänkte jag. Och tänker :D

Men den låga modellen börjar jag gilla, en del iaf :) Och tycker att dessa rosa faktiskt är riktigt fina. Har fortfarande lite svårt för det vita längst fram vid tårna, men det rosa hjälper nog till att göra skon söt :)


Ja, vem vet, kanske sitter dom på mina fossingar en dag? Men då ska dom nog va rosa =)

 
 
Veronica

Veronica

1 maj 2007 00:50

Converse e juh hur sköna som helst!
Jag hade ett par rosa när jag var liten. Minns att man snörade flera varv runt själva foten, för att snörena var så långa. Hur snyggt var det då lixom? :]

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nina

1 maj 2007 08:36

Håller med.. Coverse e skitfult!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se