jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2007

Av jempa - 30 april 2007 22:55

Jag har alltid tyckt att Converse-skorna har varit fula. Speciellt den höga modellen, det tycker jag fortfarande. Kom ihåg när man gick i gymnasiet, många hade just den höga modellen då. Och kunde INTE förstå varför dom hade sånna, riktigt jekla asfula skor, tänkte jag. Och tänker :D

Men den låga modellen börjar jag gilla, en del iaf :) Och tycker att dessa rosa faktiskt är riktigt fina. Har fortfarande lite svårt för det vita längst fram vid tårna, men det rosa hjälper nog till att göra skon söt :)


Ja, vem vet, kanske sitter dom på mina fossingar en dag? Men då ska dom nog va rosa =)

Av jempa - 30 april 2007 16:12

Köpte nytt halsband idag från H&M. Ville ha det i silver som på bilden men fanns bara i guld så fick bli det istället. Är ju ändå tokbilliga priser på smycken där så det är braigt =)


Av jempa - 30 april 2007 15:18

Snart har hela April-månad gått. Ska bli skönt att det är Maj snart! =) Då är det verkligen inte långt kvar till sommaren! hihi!


Jag och David var på cafet här på hörnet o käkade middag. Varsin baguette. David tog med rostbiff och potatissallad, och jag tog min favvo kycklingcurry :) Självklart skulle lilla jag svåla på ordentligt, så de blev en dammsugare ocks :D Men varit sugen på en hela dagen så då får man ;) O vissa tränade ju faktiskt imorse också *host* ;)


Spelar Betapet med morsan nu! Roligt de =)
Av jempa - 30 april 2007 11:23

Vaknade 10.30 idag, skööönt! :)

Kom på att jag skulle träna innan frukosten. Så det fick bli "15 minuters träningspass for Dummies", den här gången. Tränade 30 min, rumpa o lår :) Så nu är man lite hungrig, hehe.

Blir en dusch nu o sen frukost.


Grymt skönt att va ledig!! 


Av jempa - 29 april 2007 21:06

Jackan e snyggast med en väska till, haha :D E kanske för jag fortfarande e lite ovan modellen. Men gillar den skarpt! 259 kr endast, snacka om fynd! :)

Fixade en bild på lampan också som jag satt i 3 timmar o fixade ihop. Tycker den blev skitsnygg till slut :D

Och så en bild på nya barbordet. Skulle haft oss några andra stolar som passar bättre till. Men det får bli nån annan gång =)

Av jempa - 29 april 2007 19:40

Idag har jag gått på stan, varit på IKEA och varit vid Höga Kusten-bron (igen) o käkat asgod middag!


Vandrade ner mot stan vid 12 imorse, var på jakt efter en förklädesklänning. Hittade en jättefin på Bik Bok, men fanns inte kvar i svart. Gaah, varför köpte jag inte den svarta när jag provade den för nån månad sen?! Den var ju skitsöt, kan inte förstå varför jag inte köpte den då. Nu fanns den bara i gult o grått..lite synd. Sandra, du har inte kvar nån i sthlm i svart?? ;)

Aja, annars får kanske beställa en på internet =) 

Sen så köpte jag en rosa top och ett rosa linne. Blev även en LDB shower creme och en got2be-hårspray från Schwarzkopf. Luktar jättegott :D 


Sen drog vi iväg på IKEA. Shoppade ett nytt snyggt barbord, och lite annat smått o gott.

Hittade ÄNTLIGEN en A-linjeformad jacka från Vero Moda. Skifin! Svart, 3kvartsärmad och med stoora knappar. 259 kr, snacka om fynd!


Nu ska jag hjälpa David med barbordet ;) 


Ps: Marrängswischen e från Höga Kusten-restaurangen där vi käka. Asgod! 

Av jempa - 28 april 2007 19:20

Nope, har inte blivit less på förklädesklänningarna =) Är t.o.m så att jag vill ha en! Tycker dom är jättesöta! Har sett att det finns i en del butiker på stan, så jag ska kika imorgon. Men hittar jag ingen så finns ju alltid nätet =)

 

Av jempa - 28 april 2007 12:06

igår kväl kl.22 började jag sätta ihop lampan som vi beställt. Jag var klar 01! Fatta, 3 timmar tog det! Det var lite krångligt i början men sen gick det bättre, men tog ändå tid! Var ju många plastbitar som man skulle vika ihop själv o sätta fast i varandra typ. Men nu är den klar iaf, vi måste bara köpa kabel o lamphållare också, som inte följde med, dåligt! Men vi ska på IKEA imorgon så då kirrar vi det då ;)


Har precis kört ännu ett aerobic-pass nyss, o det var jobbigare idag! Kanske för att jag följer med i stegen bättre nu, än igår. Så nu kunde man ju maxa på själv lixom. Fick pausa säkert 4-5 ggr för att dricka vatten, hehe =) Men nu efteråt känns det ju jättebra. Ska ta en dusch nu.


Skööönt med helg!!!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards