jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 december 2014

ghd V gold classic

Av jempa - 15 december 2014 17:15

 

Nu har jag fått ett hett tips (av frisörskan) att ghd plattänger är "the shit", så nu vill jag ha den, haha =) Men det passar bra eftersom den jag har idag har en glapp sladd, den lixom stängs av och på lite som den vill. Har ju haft den i flera år så den kanske har gjort sitt. Mm, den kanske hamnar på någon mellandagsrea om man har tur! :)


 
 
Ingen bild

emma

15 december 2014 19:22

Jag älskar min ghd! ! Ett tips är att köpa en med original plattor, mycket bättre! Jag har två ghd och det är stor skillnad. Dom kostar lika mycket så det är mitt tips till dig :) PS. Frisörerna vet om detta så dom har koll om du frågar.

jempa

16 december 2014 19:12

Men vadå, om jag köper en ghd gold Classic på nätet, har den inte orginalplattor då? Vad är det annars för plattor på?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se