jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2013

Sandra, Goran och Victorias hemlighet

Av jempa - 23 februari 2013 19:45

     


Träffade min bästaste Sandra och hennes trevliga sambo Goran ikväll! Jag gick till Clarion Hotell, där dom bor i helgen (dom bor i sthlm och åkte upp hit för att hälsa på nära o kära) och vi satte oss i lobbyn där o snackade. Himla mysigt att bara sitta o surra lite om allt möjligt. Även om jag inte känner mig på topp så kan jag absolut inte missa att träffa sandra när hon är här. Vi bytte julklappar också *bättre sent än aldrig*


Jag fick en kanonbra julklapp! En massa Victorias Secret-produkter och en jättefin väska som hon köpte när dom var i New York! Luktar hiiimla gott kan jag säga ;) *tack!*


Sandra fick två Derriere la porte-burkar av mig, en för socker och den andra för kaffe, kul o ge något som hon önskat sig också :)


Tack Sandra & Goran för en mysig surr-stund och hoppas middagen på Invito smakade bra, och älgen ;) hehe 
 
Ingen bild

Sväris

24 februari 2013 10:50

Vad läckert med lila. Väskan var ju bara förtjusande tycker jag.

jempa

24 februari 2013 11:41

Ja verkligen förtjusande. Passar bra till fest!

 
Ingen bild

Sandy

26 februari 2013 11:27

Var så lite så! Kul att ses som alltid.
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 23 feb 11:25

Ja, det blir ju mestadels att man beställer kläder till Jason, hehe :) Men nu lyckades jag minsann hitta några plagg som jag tyckte såg najs ut.  Från H&M (såklart?).         Och en liten väska minsann blev de!        Den här ko...

Av jempa - Söndag 21 feb 08:55

Igår åkte vi till mamma o pappa, för att fira mamma som fyllt år, i efterskott. Vi har inte kunnat setts på jättelänge, men nu när vi ju även har antikroppar så känns det lättare att ses :) Så skönt! Det är full fart som gäller hela tiden! ...

Av jempa - Måndag 15 feb 08:33

Sweatshirt, 99kr Skinny jeans, 99kr.     Leggings i sweatshirt-material, älskar dessa! 99kr!Allt från H&M. Kände att det saknades en del svarta plagg i Jasons garderob, som lätt kan matchas med alla överdelar/underdelar han redan har....

Av jempa - Lördag 13 feb 12:09

Jaa, haha jag vet, jag har köpt en till "bubble"-lampfot! Men den andra, gråa, passade bättre i sovrummet just för att den är grå o vi kör ju lite grått tema i sovrummet. (Den lampfoten ser ni några inlägg nedan). Så denna, vita, får vara i köke...

Av jempa - Lördag 13 feb 11:58

Jag scrollade på Insta o såg Kenza i flödet i en såå fin kappa/skjortjacka som jag var tvungen att klicka hem! Den kommer från Asos, jättelänge sen jag beställde nåt därifrån, men såg dom var ju massa snyggt. O gratis frakt/returer, sånt älskar m...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se