jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2012

Av jempa - 25 november 2012 13:38

Ja hur gick det till egentligen?! Tyckte jag precis gick från jobbet :o Helgerna går alltid sjukt fort och man vänjer sig aldrig vid det heller. Men helgen är ju faktiskt inte slut än, för nu ska vi strax iväg till Lillström för att fira syrran. David ska få träffa kattongarna också, fast nu har dom ju blivit ganska stora, men dom e fortfarande sådär kattunge-söta :) Så blir det middag, rådjur tror jag? Inte dåligt det!


Ah just, jag skulle ju börja göra lite juligt här hemma också men det har jag inte hunnit med, har istället kollat igenom ett gäng Bunheads-avsnitt, så himla mysig serie :) Så den rekommenderar jag!


ne nu kommer snart mami och papi o hämtar oss. Dags att fixa me det sista. Kram på er!

Av jempa - 24 november 2012 15:53

Har klämt lite på den här jackan tidigare men nu var det 50% på den så då slog jag till! :) gillar den skarpt!

Av jempa - 24 november 2012 11:31

 

Jag låg o zappade lite på teven imorse och fastnade vid en serie som hette Bunheads, hade aldrig hört talas om den och noterade att det var säsong 1 avsnitt 6 som visades. Jag kollade kanske bara 3-4 minter för det var precis i slutet jag kom in, men tyckte den hade en sån där mysig känsla precis som Gilmore Girls. Och nu när jag går in o ska kolla på kanal5play (tänkte att man kunde kolla igenom dom tidigare avsnitten där) så läser jag detta om serien:


"Från skaparna av Gilmore Girls kommer nya dramaserien Bunheads där vi följer Michelle (Sutton Foster), en före detta showgirl från Las Vegas, som impulsivt gifter sig och börjar ett nytt liv som balettlärare i en sömnig småstad."

 

haha, komiskt va?! Att jag kände den där gilmore girls-känslan i dom där få minutrarna som jag tittade! Men jag tror det var nåt med musiken i bakgrunden, samma sorts musik som dom hade ofta i GG.

Hur som helst så finns det inga avsnitt tillgängliga på playen :/ Annars hade man kunnat kollat igenom dom idag via Apple TV. Synd!

Men roligt iaf, när man hittat en ny feel good-serie :)


Av jempa - 23 november 2012 21:29

Fredag and I like it! :) Men den här veckan har verkligen bara rusat iväg hurrni! Så nu har jag varit 2 veckor där i växeln och jag har börjat fått lite bättre koll på själva programmet dom använder sig av och till några ställen kan jag anknytningsnumrena utantill :) T.ex Telesupport har 1515 och konsumentrådgivningen har 1208, haha :) Men de e bra, så slipper man söka hela tiden. Men jag har gjort en egen Lathund som jag har skrivit ut också, på sånna ställen som söks dagligen.


Tro vad man ska hitta på i helgen då? Imorgon är det lyslördag här i stan och då tänder dom upp hela stenstans julbelysning, brukar va rätt fint deh. På söndag blir det till att åka till Lillström o fira syrran som fyller år till veckan, Marie skulle fixa middag så jag längtar, hon är grym på att laga mat! :)


Vad ska ni göra i helgen??

Av jempa - 22 november 2012 17:34

 

Idag lunchade jag och David på Invito. Himla mysigt o träffas sådär på lunchen o käka :) Man får ett litet avbrott från jobbet också vilket ju är skönt och kan behövas ibland.

Vi valde kycklingpasta bägge två, och snacka om att man blev mätt! Jag fick typ lämna halva mängden pasta, men kycklingen fick jag i mig iallafall. Men så himla gott va det!

Vi fick sitta där nere, och där var det lite dovare belysning och mycket högre mysfaktor :) Jag hade ingen aning om att det fanns två våningar.. inte David heller som har varit där förut. Kanske e nåt nytt? ah skitsamma, det vart en bra lunch iaf!


Men nu håller jag på o gö lasagne, så imorgon blir det matlåda. Tänk att det snart är fredag igen?! Veckorna går sjukt fort!


Av jempa - 22 november 2012 17:27

   

Den här är på väg hem till mig nu. Tyckte den var så fin så det gick inte o låta bli, dessutom lyckades jag kirra en rabattkod! ;)

 


Av jempa - 21 november 2012 21:37

Ja nu har det alltså gått en och en halv vecka på det nya jobbet. Jag lär mig en hel del varje dag, och så lär det väl vara ett tag framöver :) Men dagarna bara rusar iväg, och jag får sitta mer och mer vid tangentbordet och få fram personerna som söks, det e riktigt roligt faktiskt. Men det är ofta som man inte vet vem man ska koppla personen vidare till heller, alltså när dom som ringer inte har något namn på den som söks. Så det känns ju som att jag behöver dom här 4 veckorna innan jag kan börja ta emot samtalen själv. Men sen får man känna hur det känns efter 4 veckor, kanske man inte e redo då heller? Ja vi får se helt enkelt, men dom säger iallafall att jag är duktig, haha :) Ungefär 4-6 veckor tar det innan man kan börja ta emot samtalen själv, alla är vi ju olika och lär oss olika snabbt *såklart*.

Och alla är verkligen jättesnälla och hjälpsamma! Och det underlättar ju verkligen för en själv när man är helt ny, känns lite tryggare då :)



Av jempa - 21 november 2012 18:47

 

Tog en snabb sväng på stan nyss, skulle köpa en kruka till våran lilla julgran :) Hittade en enkel vit, fyrkantig som det fick bli. Passade perfekt! Och så hittade jag den här fina löparen på Åhléns, den är ju inte superjulig så den passar hela vintern. Och jag gillar mer det vita, gråa och silvriga på julprylarna, istället för rött och grönt som är "julfärger", men jag tycker det blir alldeles för skrikigt.

Så den här gråa passar nog bra i köket tror jag.


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards