jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 november 2012

1,5 vecka

Av jempa - 21 november 2012 21:37

Ja nu har det alltså gått en och en halv vecka på det nya jobbet. Jag lär mig en hel del varje dag, och så lär det väl vara ett tag framöver :) Men dagarna bara rusar iväg, och jag får sitta mer och mer vid tangentbordet och få fram personerna som söks, det e riktigt roligt faktiskt. Men det är ofta som man inte vet vem man ska koppla personen vidare till heller, alltså när dom som ringer inte har något namn på den som söks. Så det känns ju som att jag behöver dom här 4 veckorna innan jag kan börja ta emot samtalen själv. Men sen får man känna hur det känns efter 4 veckor, kanske man inte e redo då heller? Ja vi får se helt enkelt, men dom säger iallafall att jag är duktig, haha :) Ungefär 4-6 veckor tar det innan man kan börja ta emot samtalen själv, alla är vi ju olika och lär oss olika snabbt *såklart*.

Och alla är verkligen jättesnälla och hjälpsamma! Och det underlättar ju verkligen för en själv när man är helt ny, känns lite tryggare då :) 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 28 nov 19:20

Ne men alltså! Dom här snygga gick ju inte att motstå :) H&M har 20% rabatt på allt just nu så dom kostar endast 159 kr! *Tips tips* Jag tog dom i en storlek större så han kan ha dom framåt vårkanten :) ...

Av jempa - Onsdag 18 nov 21:29

Jamen visst hurrni, jag sålde våran soffgrupp o köpte denna soffa från IKEA för samma peng, och jag är så nöjd! :) Den är bredare än den vi hade tidigare men rummet känns ändå luftigare, tror det beror på att den är lägre. (Plus att fåtöljen to...

Av jempa - Söndag 8 nov 20:22

Den här helgen har varit så mysig! Började lördgamorgonen med att baka scones. Kan inte minnas senaste gången jag åt sånna! Jättelänge sen! Sedan efter Jasons vila så åkte vi in till stan för att köpa nya böcker till Jason och strumpbyxor ti...

Av jempa - Torsdag 5 nov 11:38

  Hehe vi gillar ju Lager 157, så man hade ju önskat att bli sponsrad av dom! Har ju inte haft nån koll på deras barnutbud förut innan Jason, så har inte vetat hur snygga plagg det kan finnas där :) Men nu är vi ju fast! Och det låga priset bl...

Av jempa - Söndag 1 nov 22:35

Idag var våra föräldrar här för att fika lite, 1,5-års fika kan man säga :) Jason fyller ju det imorgon nämligen. Tänk alltså, halvvägs till två år, tiden bara rusar iväg! Craaazy! Mamma hade gjort söta spök-bakelser som hon tog med sig, snällt!...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se