jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 maj 2013

Söndag i Lillström

Av jempa - 19 maj 2013 15:01

Alltså snacka om att vi har sommar även idag! Så varmt och soligt, älskart!

Vi tog en ridtur även idag, den här blev inte lika lång som gårdagens men det var härligt! Flipper fick tre fina flätor med blåa rosetter också innan vi red iväg, så snygg så! :)

Sedan for vi o badade me hundarna, alltså dom badade o vi tittade på :) Tira tyckte de va spännande me vattnet, hon doppade magen men inge simning blev de. Ingo däremot älskar att bada så han blev ju jätteglad :) svalkande åxå!

Om nån timma kommer David hit o så ska vi grilla innan vi åker hem. Mysig söndag!

 
 
Ingen bild

skiman

20 maj 2013 08:37

Ser ut som det varit en fin helg.

jempa

20 maj 2013 08:46

Ja har haft det jättehärligt! :)

 
Ingen bild

Sandy

20 maj 2013 09:03

Ser jättehärligt ut! Mysig helg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 16 nov 09:12

La precis en beställning hos Caia. Tänker att jag ska testa deras toner som sägs ska vara så bra.. så bara hoppas jag också tycker det :) blev ett hårband och en neccessär också, dom har 20% på allt just nu, förutom just hudvård. Det är ju lite syn...

Av jempa - Lördag 6 nov 13:58

Hur lätt är det att stå emot allt puttinuttit o fint till nyfödda då? Näe inte särskilt! Detta set och det nedan klickade jag precis hem från Lindex. 25% på ALLT där just nu, så då passar en på :) Nu när RUL är gjort och jag är 23 veckor in i ...

Av jempa - Onsdag 27 okt 14:07


Idag går jag in i vecka 22.över halva tiden jar redan gått! Veckorna går så fort nu tycker jag. Hur mår jag då? Jag har haft en del illamående, från typ vecka 8-9 tills typ förra veckan då det började avta en del. Men jag kan fortfarande bli il...

Av jempa - Lördag 23 okt 20:55


Precis beställt dessa från Zalando. Gillar att sulan ser ordentlig ut och förhoppningsvis är dom inte lika hala som dessa sortens skor annars brukar vara. Jag tror dessutom dom kommer passa mina svullna gravidfötter bra längre fram i vinter :) ...

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se