jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2012

Av jempa - 14 november 2012 19:31

 

bara en random bild från Dubai, gör inlägget lite roligare :)


Tråkigaste rubriken ever?! Men så blir det ibland när man inte har någon fantasi, den försvann nog på mellanstadiet nånstans ;)


Ja dagen har varit bra. Idag har jag inte bara suttit och lyssnat på samtal utan på eftermiddagen när det var ganska lungt fick jag sitta vid tangentbordet och ta fram personerna dom sökte osv. Medans Eva satt bredvid och pratade med dom som ringde. Väldans pirrigt i början men vi tog det lungt så det gick bra. Om någon vecka blir det nog tvärtom att hon tar fram personerna och jag sköter snacket. Allt är såklart lite nervöst dom första gångerna men jag tror det ger med sig ganska snart.

Jag fick prova ut en kavaj också som jag ska ha dom dagar jag är i receptionen, och så skulle dom beställa lite tröjor åt mig också. Så det känns bra. Jag ska vara där lite mer till veckan, på eftermiddagarna. Men det e nog lättare att lära sig receptionen än Växeln tror jag, växeln kan vara en riktig djungel!

Och på Fredag ska vi på Opus och käka efter jobbet, dom frågade om jag ville följa med och det e ju en rätt bra chans för mig o lära känna allihopa lite så jag tackade ja :) Det blir säkert trevligt, dom verkar ju roliga och lättsamma iaf!


Nu ska jag bara slappa o se på teve, snart kommer David hem så då ska vi testa den där nya glöggen också som jag bloggade om igår.

Ha en bra kväll allesammans!

Av jempa - 13 november 2012 20:59

Hej på er!
Andra dagen på jobbet gjord och jag e inte lika död/trött i skallen idag. Har t.om hunnit tvätta lite, och framför allt haft ork att göra det! :)
Det har gått bra, fortfarande en massa kvar att lära såklart (4-6 veckor tills jag ska få sitta vid telefon själv), och på eftermiddagen var jag i receptionen 2 timmar, det verkar kul där å! Fixade nytt passerkort till mig bl.a Så jag fick se hur kameran funka åxå, bra de :)

Efter jobbet gick jag en sväng på stan och tog en runda på Hemköp. Köpte den nya glöggen med chili/chokladsmak, har hört att den ska vara god nämligen. David e me Jocke ikväll så jag tänkte vi ska prova den nån annan dag framöver.

Nu ska jag slappa o se på Småstadsdrottningar (gud vilket töntigt namn). Kram på er!

Av jempa - 12 november 2012 20:31

Bjuder på en bild från gårdagens farsdagsfirande, gott me tårta :)

Iaf! Idag har jag haft min första dag på nya jobbet, och oj vad min hjärna arbetar! För fullt åxå, haha :) det e himla mycket nytt att ta in och lära. Just nu känns det nästan omöjligt?! Men det ska tydligen va normalt o känna så om man ska tro dom andra som jobbar där :) det klurigaste e väl o förstå vilken person man ska koppla till, om den som ringer inte har något namn. Men det e väl sånt man får lära sig efter vägen..
Nästa vecka verkar det som att jag även ska vara litegrann i receptionen. Kan ju bli spännande de åxå men jag vet inte hur mycket min lillhjärna kan ta in, haha :)
Arbetskamraterna är iaf trevliga o snälla! Så det känns bra!

Nu ska jag fortsätta vila. Det behövs!

Av jempa - 11 november 2012 15:51

Nu är vi hemma hos päronen och firar farsdag. Pappa fick lite lotter och v64-spel. Han vann 90 kr på en trisslott så hoppas de blir nåt på travet åxå :)
Snart ska vi äta, bara Netta & co kommer. Köttfärspaj blir de, gott!
Sen får jag se om jag ska upp till David o hans föräldrar en sväng åxå. Ne men nu kommer folket visst! Kram på er

Av jempa - 10 november 2012 12:15

Gomorron! Eller nåt :) här ligger vi i varsin soffa och tittar på X factor, har det ganska bra :) sov dock inte så bra inatt eftersom kattungarna levde rövare med jämna mellanrum. Inatt får dom minsann inte sova tillsammans med mig!
Imorse åkte jag o Nina till Stöde och köpte frukost. Herregud vad länge sen jag var på ICA där. Riktigt härligt o åka ner på byn, nostalgi :) men i Stöde känner jag mig hemma! Inte så konstigt då man har vuxit upp där o bott där mina första 20 år.
Man har minnen från varenda liten plats i den där byn :)


Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, det regnar just nu så man har det ganska bra här i soffan under filten :)

Av jempa - 9 november 2012 16:14

*suck* Ja, fett jobbig dag idag. Psykiskt! Sa "hejdå" till mina underbara jobbkompisar. Fy 17 vad jag kommer sakna dom! Det blev en ganska så känslosam eftermiddag idag, och med en klump i halsen gick jag därifrån för sista gången. Hur ska jag klara mig utan dom då? Ja det vette tusan.. MEN skulle det nu bli så att jag inte trivs på det nya stället så har jag redan hört mig för, både med min nya chef och med min gamla, att jag får komma tillbaka. Och det känns faktiskt himla skönt o veta! Det kommer vara en vikarie istället för mig nu ett tag framöver, så skulle jag vilja ha mitt gamla jobb tillbaka så är det lätt att ordna.

Men vi får väl hoppas att jag kommer trivas på det nya stället också :) Även om jag har svårt att tro att jag kommer ha sånna stora fnissattacker som jag hade med Marika, eller någon som hittar på små bus som Fernando gjorde. Han hade tejpat ihop kaffepaketet en morgon när jag kom och han visste att jag skulle göra kaffe, t.ex :) Ja det var mycket sånna roliga grejjer som hände!


Ne nu ska jag försöka blicka framåt! :) Det känns ju faktiskt spännande med något nytt också! Men idag känns det mest bara ledsamt...


Nu ska jag göra mig klar för o träffa syrran. Jag åker ju till Lillström i helgen, så får se hur de blir med bloggningarna! Kram på er!


Av jempa - 8 november 2012 19:57

 

Köpte två sånna här söta ljuslyktor ikväll när jag och Therese var på Boom. 25 kr/styck e väl himla lämpligt pris det?! :)


Vi var in en sväng på IKEA och BC också. Köpte bl.a lite inslagspapper och doftljus (juldoft & vanilj) på IKEA. Mamma hade tipsat mig om att dom hade rutigt inslagspapper där, och jag letade efter det förra julen men då hittade jag inget rutigt nånstans! Dock så blev jag lite besviken på färgkombinationen, jag hade hellre velat haft rött/blått men rött/grönt funka väl de å.


aja, svammel! Nu ska jag slappa framför teven. I helgen blir det Lillström, måste vila upp mig mentalt innan kommande vecka som jag förmodar kommer bli krävande för lillhjärnan min ;)



Av jempa - 7 november 2012 19:37

 


Hur gulligt?! :D

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards