jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 november 2012

Bunheads

Av jempa - 24 november 2012 11:31

 

Jag låg o zappade lite på teven imorse och fastnade vid en serie som hette Bunheads, hade aldrig hört talas om den och noterade att det var säsong 1 avsnitt 6 som visades. Jag kollade kanske bara 3-4 minter för det var precis i slutet jag kom in, men tyckte den hade en sån där mysig känsla precis som Gilmore Girls. Och nu när jag går in o ska kolla på kanal5play (tänkte att man kunde kolla igenom dom tidigare avsnitten där) så läser jag detta om serien:


"Från skaparna av Gilmore Girls kommer nya dramaserien Bunheads där vi följer Michelle (Sutton Foster), en före detta showgirl från Las Vegas, som impulsivt gifter sig och börjar ett nytt liv som balettlärare i en sömnig småstad."

 

haha, komiskt va?! Att jag kände den där gilmore girls-känslan i dom där få minutrarna som jag tittade! Men jag tror det var nåt med musiken i bakgrunden, samma sorts musik som dom hade ofta i GG.

Hur som helst så finns det inga avsnitt tillgängliga på playen :/ Annars hade man kunnat kollat igenom dom idag via Apple TV. Synd!

Men roligt iaf, när man hittat en ny feel good-serie :)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido