jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 november 2012

Bunheads

Av jempa - 24 november 2012 11:31

 

Jag låg o zappade lite på teven imorse och fastnade vid en serie som hette Bunheads, hade aldrig hört talas om den och noterade att det var säsong 1 avsnitt 6 som visades. Jag kollade kanske bara 3-4 minter för det var precis i slutet jag kom in, men tyckte den hade en sån där mysig känsla precis som Gilmore Girls. Och nu när jag går in o ska kolla på kanal5play (tänkte att man kunde kolla igenom dom tidigare avsnitten där) så läser jag detta om serien:


"Från skaparna av Gilmore Girls kommer nya dramaserien Bunheads där vi följer Michelle (Sutton Foster), en före detta showgirl från Las Vegas, som impulsivt gifter sig och börjar ett nytt liv som balettlärare i en sömnig småstad."

 

haha, komiskt va?! Att jag kände den där gilmore girls-känslan i dom där få minutrarna som jag tittade! Men jag tror det var nåt med musiken i bakgrunden, samma sorts musik som dom hade ofta i GG.

Hur som helst så finns det inga avsnitt tillgängliga på playen :/ Annars hade man kunnat kollat igenom dom idag via Apple TV. Synd!

Men roligt iaf, när man hittat en ny feel good-serie :)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se