jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2012

Av jempa - 20 november 2012 19:24

 

Tog ut en friskvårdstimme idag och promenerade hem till mamma och pappa. Där fick jag middag också, så det vart perfekt :)

Skulle även ha hämtat ut biobiljetter till förhandsvisning idag men tyvärr var biljetterna slut så det blev inget. Annars hade faktiskt David tänkt följa med den här gången så det var ju himla synd, eftersom vi så himla sällan går på bio tillsammans. Men det kommer nog fler tillfällen.

 


Av jempa - 19 november 2012 20:16

Söt tröja från Vero Moda! (mycket fint därifrån nu)


   

Finns hos nelly.se för 399:-

Av jempa - 19 november 2012 20:08

    Hunky Dory/nelly.se 1295:-                                      Vero Moda, 230:-


Av jempa - 18 november 2012 20:53

Haha kul, hela dagen har bestått av 3 b'n tydligen ;)
Jag o David började dagen med en promenad upp till hans föräldrar för att låna deras bil, för att åka o handla mat ute i Birsta. Vi tog en sväng in på mediamarkt åxå, kikade lite bara.
Sen blev det brunch på mAx, träffade på Tessan där åxå, kul :)
Det e ju bra att va mätt när man ska handla mat, e man hungrig så köper man ju bara massa tok, som kakor och annat onyttigt.
Ja så de va skönt att få fylla på kylen o frysen med lite käk, var så tomt innan! Hehe
Ja och klockan 16 åkte vi och Jocke&Pia till Södra berget och bowlade på det nya stället där. De va riktigt kul! Inte ofta man bowlar ju :)
Och efter det så avslutade vi med middag på Bite Line, tacobuffen var så god!

Nu har vi precis druckit lite glögg o ska strax se Spårlöst, sen e de bara o sova för snart börjar en ny jobbvecka.

Av jempa - 17 november 2012 19:39

Drog iväg en beställning till Ellos. Dom har 30% på hela Hem-sortimentet (massor av fina julsaker!).

Så jag köpte en julig hissgardin, två kuddöverdrag och fyra tabletter från Gripsholm, allt för 243 kr inkl frakt. Helt okej va? Tabletterna gick på 20kr/styck med rabatten, sjukt bra!

Det var egentligen en löpare jag var ute efter (hihi, ops) men hittade ingen som jag ville ha, men jag ska kolla på Ohlssons Tyger, dom är ju Återförsäljare för Gripsholm, för jag såg på nätet att dom ska ha en löpare med stjärnor. Så får kika där :)

     

Av jempa - 17 november 2012 17:01

Jag var ju ut på Birsta med mamma idag, och lite shopping blev det. Dock Inge kläder utan mer julsaker typ. På Village hade dom 30% på allting, så där köpte jag en jättesöt liten julgran som jag ska ha på mitt databord tänkte jag. Och på Buketten fanns det söta små stjärnor som man kan hänga i granen, fanns i två olika storlekar men jag köpte dom mindre just för att granen e så liten, så det passar nog bäst. Sen ska jag bara vira runt ljusslingan så får vi hoppas de blir bra :) kan fixa bild när den är färdigklädd.

Av jempa - 17 november 2012 08:15

Bild på förrätten! Den var åxå god!

Igår var vi ju på Opus med jobbet. Men de blev en rätt lugn kväll för mig, var nog hemma vid 21. Men trevligt var de! Jag åt fjällröding på planka, och de var riktigt gott! :)

Och jag somnade nog rätt tidigt åxå, kanske halv 11. Men de e väl iofs som vanligt på fredagar de?!
Iaf, jag ska strax iväg till Birsta med mammen, så nu ska jag hoppa in o duschen. ah just, jag fick tips av pappa att skriva lite om min första vecka på jobbet, så de kommer i ett senare inlägg. Ksnske kan va kul? Känns som att jag inte hunnit/orkat blogga nåt den här veckan. Men det kanske ni förstår :)
Kram på er!

Av jempa - 15 november 2012 07:31

Idag efter jobbet har vi APT, så det blir en väldans lång dag.. är nog inte hemma före 19. Men det blir ju lite extra på kompen iallafall då :) Men dagarna går faktiskt rätt så fort tycker jag, kanske för att allt e så nytt och jag har fullt upp med att försöka lära mig så mycket som möjligt.


Oj, nu drog klockan iväg, bäst att börja bege sig.


Kram på er.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards