jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2012

Selånger Marknad - 2012

Av jempa - 18 augusti 2012 21:38

     


Sådär då! Nu har man gjort marknaden för i år också. Var dit en sväng med mamma och pappa.

Det är ju ganska mycket av samma prylar där, så har man gått två längder så har man typ gått igenom hela marknaden kan man säga :D Men jag köpte iallafall en fint skal till min älskade iphone, remmar till min älskling och en kartong med kokosbollar :) Ah just, blev såklart en langos också, men godare har man ätit! Min var helt överröst av gräddfil.. usch det var ingen höjdare :/


Men trevligt hade vi det! Synd bara att ingen ville åka karusell med mej :S För det fanns faktiskt en där som jag hade vågat åka, hihi, men dom där snurr-snurr-karusellerna går fett bort!


 
 
Ingen bild

Therese

18 augusti 2012 21:46

Du skulle hört av dig ju :)

jempa

18 augusti 2012 21:50

ang karusellåkningen? :D Visste inte att du åkte karuseller? :o

 
Ingen bild

Sandy

19 augusti 2012 12:40

Vad mysigt med Selånger marknad! Puss

 
Ingen bild

skiman

19 augusti 2012 14:17

Ja vi får nog göra Liseberg för där finns det säkert något som passar oss.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 14 feb 22:32

Livets mysigaste Alla hjärtans dag har jag haft! Den första tillsammans med Jason! ?? På förmiddagen så tog vi det lugnt hemma. Jason börjar dra sig upp nu och han älskar att stå upp i spjälsängen, hans ögon lyser verkligen av stolthet och han...

Av jempa - Tisdag 11 feb 19:42

Blev lite besviken på filten jag beställde, jag trodde den var i typ samma vita nyans som kuddfodralet hör ovan som jag också beställde, o som jag älskar! Men filten var dessvärre lite "gulare" vit så den passar inte i soffan. Däremot fick den ham...

Av jempa - Lördag 8 feb 21:13

Jag bloggade om denna dress för ett tag sedan, o igår när jag var på stan så köpte jag den. Älskar den gula nyansen! Har slutat köpa bodys nu till Jason, sorgligt faktiskt! Min lilla bebis blir stor! Men han är så himla rörlig och vill sällan l...

Av jempa - Torsdag 6 feb 21:50


Idag beställde jag denna filt och den flätade kudden från Jotex. Ska ljusa upp lite i soffan tänkte jag. Ska ta undan päls-pläden och den blåa filten som vi har i soffan nu, o dit med dessa ljusa textilier istället så blir det lite vårigare :) T...

Av jempa - Onsdag 5 feb 20:31

Mamma fyller år idag så vi var där o hälsade på, så mysigt! Vi fick lchf-middag: kycklinggratäng med blomkål, jevulskt gott vare! Och sen tårta, såklart, till efterrätt! Yummie! Jason tyckte också om att hälsa på hos mormor o morfar, så mycket att...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se