jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2012

Selånger Marknad - 2012

Av jempa - 18 augusti 2012 21:38

     


Sådär då! Nu har man gjort marknaden för i år också. Var dit en sväng med mamma och pappa.

Det är ju ganska mycket av samma prylar där, så har man gått två längder så har man typ gått igenom hela marknaden kan man säga :D Men jag köpte iallafall en fint skal till min älskade iphone, remmar till min älskling och en kartong med kokosbollar :) Ah just, blev såklart en langos också, men godare har man ätit! Min var helt överröst av gräddfil.. usch det var ingen höjdare :/


Men trevligt hade vi det! Synd bara att ingen ville åka karusell med mej :S För det fanns faktiskt en där som jag hade vågat åka, hihi, men dom där snurr-snurr-karusellerna går fett bort!


 
 
Ingen bild

Therese

18 augusti 2012 21:46

Du skulle hört av dig ju :)

jempa

18 augusti 2012 21:50

ang karusellåkningen? :D Visste inte att du åkte karuseller? :o

 
Ingen bild

Sandy

19 augusti 2012 12:40

Vad mysigt med Selånger marknad! Puss

 
Ingen bild

skiman

19 augusti 2012 14:17

Ja vi får nog göra Liseberg för där finns det säkert något som passar oss.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 18 sept 22:20


2-pack pyjamaser 199kr Hur söta är dom inte då? Tror han kommer va så himla gullig i dessa! Älskar Kappahls bebiskläder :) ...

Av jempa - Fredag 13 sept 22:49

Äntligen! Äntligen får vi flytta in i våran sprillans nya trea i Skönsmon! Det är nästan overkligt :) den är så luftig och härlig! När man kliver in genom dörren så är det som när man är utomlands o öppnar dörren till hotellrummet för första gån...

Av jempa - Söndag 8 sept 22:35


Har beställt 4 av dessa stolar nu från Jotex. Har rensat heeela internet på matgrupper, stolar o bord kan jag ju säga! Dessa var dom enda stolarna som jag och David var överrens om :) jag hade tänkt mig ljusgråa eller träfärgade pinnstolar men Dav...

Av jempa - Onsdag 4 sept 22:22


Jason fick den här fina Gant-bodyn av vår vän Mimmi, så himla snällt! (Tack ännu en gång!) Den matchar han med slitna jeans från Name it och en dregglis från H&M ;) ...

Av jempa - Onsdag 4 sept 00:12


Denna söta och höstliga outfit kommer från Lindex, tror Jason blir fin i den nu framöver :) gillar verkligen bodyn, så gulligt print! Lindex har så mycket fint! Men favoriten är nog ändå Kappahl när det kommer till barnkläder. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se