jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2012

Några nyanser brunare och en hög erfarenheter rikare.

Av jempa - 1 augusti 2012 23:56

Vi har det kanon här! Idag har vi slappat på stranden och haft det skönt. Efter det var vi på zoo, ett riktigt stort zoo med alla sorters djur! Vi såg elefanter, zebror, stora äckelormar, gorillor, leopard, giraffer... Ja med flera!! Riktigt bra :) och det kostade 17 euro att gå in (typ 150kr) men vi hade 20%rabatt dessutom så det var helt klart värt pengarna!
Efter zoo't tog vi en taxi in till den "fina" svoppinggatan i stan och gick på Louis Vuitton och kikade, har sett en sån fin väska (Neverfull) som jag ska fundera lite på tills imorgon. Får se hur jag gör :) Jag shoppade en del snyggt från Zara till David, camoväska och camo loafers. Och så blev det 2 tischor från Pull & Bear som han ville ha, så de fick han av mig i födelsedagspresent :)


Ah just de, igår var vi på La Maquinista, Barcelonas största shoppinggalleria. där fanns ju Forever21 så var tvungen att åka dit ;) Jag hittade en svart kjol, grått baslinne och en trosa :) Och en ljusrosa mobilpung på Bershka.


Ne men hurrni, nu ska vi sova, imorn e de ju den sista "riktiga" dagen här innan vi åker hem på fredag. Så imorn ska vi upp tidigt, typ 08 tror ja de får bli.
Natti natti!

 
 
Ingen bild

Sandy

2 augusti 2012 08:38

Vilken fin bild på dig!
puss!

 
Ingen bild

YO!

2 augusti 2012 20:36

Hoppas på bilder på allt snyggt du köpt sen Jempa!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 6 aug 08:29


Jason var med om en liten olycka häromdagen. Han snubblade på mattkanten, o med nappen i munnen o föll pladask rakt ner i golvet :( Och började blöda, så läskigt! Huga, lillkillen våran. Det gör verkligen ont i mammahjärtat när det händer olyckor!...

Av jempa - Söndag 2 aug 19:01

Vi har haft en tokbra helg! Jag fick ju presentkort på Södra Bergets hotell av David när jag fyllde år, tanken var att jag skulle få koppla av där själv o få sova ut, typ. Men det kändes roligare att göra något tillsammans, plus att syrran kunde t...

Av jempa - Torsdag 30 juli 22:34

Har fastnat lite för sweatshirt med snygga prints, till Jason asså. Det finns så många fina tröjor! Här kommer ett gäng, från H&M och Lindex: Denna beställde jag till han från H&M för någon vecka sedan, o igår kom den. Riktigt snygg, tycker även...

Av jempa - Lördag 25 juli 20:54


Idag for vi till IKEA för att köpa trådbackar. Vi gick raka spåret till Ta själv-lagret och plockade det vi behövde. Och sedan självscanningen, tror vi var inne där 5 minuter, haha rekord :) så det var skönt! Sedan blev det mathandling på Coop...

Av jempa - Onsdag 22 juli 10:07

Jason är i behov av ett par sneakers i en stl större, stl 20. Plus att han behöver svarta, enkla leggings. Så jag spanade på H&M och klickade hem detta (blev lite mer, haha): Han har dessa fast i vitt/beige i stl 18/19, och dom är kanon (förutom ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se