jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 juni 2011

Visning igen

Av jempa - 14 juni 2011 15:36

Hej på er!


Har precis varit o handlat lite nödvändigheter på Hemköp, ni vet..mat..sylt..mjölk typ sånt. Ska snart iväg igen, vi ska på husvisning idag. Kan ju bli spännande, man vet ju inte alls fast man har sett bilderna på nätet innan så är det heelt annorlunda när man kommer dit på plats. Jag brukar få en känsla nästan på en gång om det känns bra eller inte.. Får se vad det blir för känsla idag :) Hoppas på en bra! O hoppas isf på att det e lite folk där ;) *drömmen*


jaja, nog babblat bloggat om det! Får se vad som händer mer idag, har inget inplanerat iallafall..


 
 
A

A

14 juni 2011 22:14

Vad kul med hus-visning. Hoppas det var fint! Och att ni var de enda spekulanterna! ;)

http://minsoffa.blogg.se

 
Mikaela

Mikaela

15 juni 2011 10:26

Oh spännane :)
Vad kostar hus uppe hos er?

http://elabelabus.se

 
Ingen bild

Mikaela

15 juni 2011 11:30

Hehe ja det är klart det är olika! :) Å ibland undrar man vad man gör i Stockholm :p Här får du inte ett hus under 6 miljoner nära stan typ... 1 mil från stan kostar ett 60 kvm kanske 4,5 miljoner. Skitstad ;)

 
Ingen bild

acca

16 juni 2011 13:17

vad var det för hus idag då?fint funkis hus i matfors till salu nu:)

jempa

16 juni 2011 16:03

ett jättefint i Bydalen, men det kändes en aningens för stort.
Ah men Matfors e lite för långt från stan, blir så mycket bilåkning :/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se