jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 juni 2011

Vaktar Rose-Marie & Carina

Av jempa - 4 juni 2011 15:40Vi tog en sväng in på syrrans fotobutik som ligger gatan ovanför där vi bor. Så lånade vi md hundarna Saffi och Elvira (a.k.a Rose-marie och Carina, hihi). Sen tog vi en promenad med dom upp till Davids päron. Där befinner vi oss fortfarande, får se hur länge vi blir kvar. David håller på o ska byta ut plasten på crossen.


jeklar vad det blåser stormar ute idag!! Inte alls speciellt skönt.. Blä, jag hatar blåst!! Men den sekund som det inte blåser så är det riktigt varmt o skönt i solen. 


ikväll är det cruising här i stan, jag e inte speciellt impad av gamla bilar o raggare.. men det händer ju iallafall något i city =) O ska Tessan in kan jag ju alltid träffa henne! Får se bara hur länge vi blir kvar här uppe.. hundarna ska ju hämtas ikväll så ska ju passa dom också tills matte kommer o hämtar dom. Så vi får se hur kvällen kommer se ut. Bra blir det nog iallafall! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards