jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under december 2010

Av jempa - 6 december 2010 21:32

 

Jag köpte en Speedy 30       


Jag kan fortfarande inte tro att det är sant. Att jag äger en väska från Louis Vuitton! *lyckorus* Jag är så nöjd!


Och David slog till på dessa supersnygga solglas:

 

Av jempa - 6 december 2010 19:00

Okej, visar en video från Dubai Mall =) Kan ju vara kul o se tänkte jag.


Ändra till 720p om ni vill ha den bästa kvalitén *tips*


Av jempa - 6 december 2010 16:06

Här kommer bilder från den 30e november.


  Fina stränder och helt klart vatten!


 

Jag är på väg att doppa mig =)


 

En av mina favorit-skyskrapor, tycker den är så snygg.


  Tadaaa =) I like it!


 

Här är en bild från Jumeirah Madinat, otroligt fint där och man ser lyxhotellet Burj Al Arab i bakgrunden.


 

Riktigt läckert. Men närmare att så här kom vi inte, för innan bron över till den lilla ön som hotellet är på, så var det en grind och vakter o grejjer. Men vi får nöja oss med att ha varit ganska nära iaf :D


 

  Hittade en söt pälsmössa och en plånbok på Jennyfer, kul med en butik som man aldrig hört talas om.


  Ett måste :)


  Dom här tog slut snabbt i stan, kikade även efter dom då vi var ner till Stockholm men dom tog slut snabbt där också, men här i Dubai fanns dom! så jag kunde inte annat än slå till :) synd bara att det e typ ett halvår kvar innan jag kan använda dom.. men jag hann använda dom lite där nere iaf :)


Sjalar och ett halsband från Forever21. Jättemånga fina och billiga smycken hade dom!


  En klänning/tunika från samma ställe =) Den där kostade typ 60 dirham = 120 sek. Helt ok!


  Haha, vi maxade på med donuts :D Men vi visste inte att vi skulle få en kartong med små donuts också. Som om inte 12 stycken var nog lixom.. haha, behöver jag tillägga att vi fick lov o slänga några efter några dagar =)

Av jempa - 6 december 2010 14:42

Herregud, vi har sååå många bilder, så jag ska försöka sålla ut en del bra bilder hit till bloggen. Jag tror att jag kör dag för dag, istället för att blanda ihop helt. Lite koll vill man ju ändå ha =)


Okej, så här kommer en del bilder från våran första dag. o ni vet ju hur det funkar på min blogg vid det här laget; mycket bilder men mindre text :D

Enjoy!


  Utanför hotellet på kvällen/natten när vi kom. Vi checkade in och sedan gick vi runt o spana läget, hittade ett Burger King efter vägen. Perfekt kvällsmat ;)


  Älskar den här bilden! Vilken otroligt mäktig stad!


  Ungefär samma som ovan, men här ser ni Burj Khalifa till höger.


 

Fina kreationer som hänger i taken i Dubai Mall, olika i varje "del" av världens största shoppinggalleria.


  Vi gick även den där tunneln som går igenom det superstora akvariumet, som även det håller till i Dubai Mall. Lite dålig bild på själva akvariumet, men tror jag har fler bättre bilder som jag lägger upp sen.


 

Liiite läskigt var det att gå där i tunneln o en sån här snubbe kommer åkandes alldeles ovanför en! =)


 

Vi blev stammisar på Starbucks, gälller ju o passa på för där får man ju inte fika speciellt ofta. Den här morotskakan var grymt god!


  Köpte dessa tischor från Forever21.


O så lite Victoria´s Secret från Debenhams.  

Av jempa - 6 december 2010 09:29

Nu är vi hemma i Sverige igen. Snö och kyla, fruktansvärt värdelöst faktiskt. Hade mer än gärna stannat kvar i 30 graders skön värme :)


Sitter på x2000 nu, surfar via iphonens modem, funkar kanoners det ju. Perfekt för mig också som ändå har fri surf hela månaden så det kostar inget extra.

Vi håller på o för över filmerna från gårdagen, bl.a när David åker snowboard i Mall of Emirates =) Han tog med sig videokameran upp i backen, så det ska bli spännande för mig o få se hur det ser ut. Jag gick ju istället runt o shoppade för mig själv medans han åkte, hehe


Vi sitter i den Tysta avdelningen nu, o David klagar på att jag smäller för högt på tangenterna så bäst o runda av.

Kram på er!

Av jempa - 5 december 2010 23:30

 

Fixar ett tidsinställt inlägg.

Klockan är 23.30 här nu, och vi sitter nog nere vid lobbyn och väntar på våran transfer som ska ta oss till flygplatsen. Heeemskt tråkigt! Vi vill verkligen inte åka hem än, hem till snö och kyla *fy faen*


Ne hurrni, vi ses hemma i Sverige igen! Kram på er! (och hoppas jag slipper betala övervikt på resväskan, haha)

Av jempa - 5 december 2010 08:36

Ja, tyvärr måste vi checka ut nu klockan 12. Men våran transfer hämtar oss inte förrän 23.30 inatt, men det löser sig ändå rätt bra för vi får låsa in vårat bagage här på hotellet och så åker vi hit igen någon timma innan bussen kommer så vi kan byta om o fräscha till oss lite innan det är dags att åka hem.


Så nu tänkte vi packa ner det sista, herregud jag får knappt igen min resväska, haha, hoppas det inte blir någon övervikt bara. Men vi spanade lite på norwegians hemsida och skulle det vara så att det blir övervikt så är det 140 kr per kilo man får betala. Men vi hoppas på att vi slipper det!

Vi kollade här på gymmet och där fanns det en våg så vi ska väga våra väskor innan vi åker så man har lite koll iaf =)


Nu ska vi iväg till Mall of Emirates igen, den där superstora gallerian med slalombacken. Vi har ju varit där en gång tidigare den här veckan, men man kan omöjligt hinna se allt på en dag. Så vi ska strax åka.

Men nu måste jag fixa det sista med packningen..försöka proppa ner datorn i ryggsäcken t.ex

Har fixat ett tidsinställt inlägg så håll koll.


Kram på er!

Av jempa - 4 december 2010 21:00

Ja, imorgon är våran sista dag här. Jag vill verkligen inte åka hem! Det här är den bästa resan ever! Vi är så nöjda med allting! Och det är verkligen inte sista gången vi är här. David är redan sugen på att boka en ny resa igen om ett år =)


Idag solade vi uppe på taket och bubblade en massa i jacuzzin. Sedan drog vi till Dubai Mall och vi började med att käka på en restaurang vid Dubai Fontänen, Urbano hette den tror jag. Jag åt en lasagne som var så himla god! David tog en pizza som han också var nöjd med.


Sedan så gick vi till Louis Vuitton, och vet ni! *kan inte tro det själv!* Men den här gången kom jag ut med en påse och ett stort leende, haha =) Igår var det faktiskt David som handlade där.

Vad jag har köpt får ni se när jag kommer hem, men jag e så himla nöjd! Och dessutom är priserna i dom fina butikerna bättre här än i Sverige, därför passade vi på att slå till här. Och vi är bägge två jättenöjda :)


Nu ska vi strax sova o ska börja packa ihop lite för imorgon är det ju dags att åka hem :( Vid 23.30 kommer våran transfer och hämtar oss.


Kram på er!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards