jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under december 2010

Av jempa - 28 december 2010 00:13

Snart är det sängdags tror jag, börjar bli lite trött på ögonen. Vad skönt det är att vara ledig! Det bästa är att man kan vara uppe så länge man vill :) *love it*


Var föresten ut på Birsta City förut idag. Svärmor ringde och undrade om jag ville hänga med så det gjorde jag. Som vanligt (känns de som) så fyndade jag en klänning på Monki´s rea =) 200 kr ord.pris och 50% på de, perfekt! Det är en ganska enkel klänning som funkar bra till vardags. Jag försökte surfa in på Monki´s sida för att hitta nån bild på den, men jag kommer helt enkelt inte in på sidan! Skitskumt.. Kanske funkar imorgon..  Sidan funkar nu och såhär ser den ut:

  


Fyndade även en vit/marinblå randig halsduk på Rut mfl också, till David främst, men jag kanske lånar den någon gång ;) Den kostade 30 spänn, hehe, helt klart värt! Jag tror han gillade den iallafall, han är inte så mycket för halsdukar o sånt där egentligen, men när det är -20 tror jag alla mår bra av en halsduk :)


Ja, något mer fynd blev det inte.


Nu blir det sängen för mig, kanske man orkar läsa lite chiclit innan man somnar.. :)

Sov gott!

Av jempa - 27 december 2010 19:46

Det har kommit in nyheter på H&M, bland annat lite vårnyheter :) Kul!

Vet ni föresten om att nu vänder det och vi går mot ljusare tider. Hur skönt känns inte det då?!


Okej, här kommer lite fint från H&M :)


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jag tyckte smyckena var fina den här gången, jag gillar fjädrar, och silver tillsammans med ljusblått var faktiskt riktigt fint :) Och ska man ha en jeansjacka tror jag att man ska vara vääldigt snabb med att beställa den jag bloggade, den kostar 299 kr och är i en perfekt, ljus tvätt. Den kommer ta slut snabbt..

Av jempa - 27 december 2010 13:17

Pappa har på sig den fina tröjan som han fick av mig i julklapp, och Olle ville inte vara med på bild, haha =) 


Idag kom pappa förbi en sväng, och knappt en minut senare kom även Olle förbi med Elvira & Saffi :) trevligt!


Vi slappade lite här hemma innan vi gick ner på stan en sväng, pappa var ute efter några bra handskar att ha i backen, men hittade inga passande. Sen gick vi på Hemköp och avslutade med Moyo. Jag skulle kolla efter en snowboardjacka till David där, men dom hade inte den som han ville ha.. lite synd för den är även helt slutsåld överallt på nätet..


Så nu sitter man här ensam igen, funderar på att se någon film.

Nåt tips på bra film??

Av jempa - 27 december 2010 10:10

 

En bild från Dubai som ni inte har sett =)


Godmorgon!


Ja, tänk den som fick sitta på Starbucks nu och dricka någon smaksatt latte och käka deras grymma morotskaka! Vore inte alls dumt!


Idag vaknade jag vid 9.45, så himla skönt att vara ledig! Jag ska nog inte göra nåt särskilt idag, hade tänkt o bara slappa och se på någon film. Det känns ganska lagomt ;)


Ne, lite frukost kanske?

Av jempa - 26 december 2010 23:49

 


Den här filmen har jag snörvlat mig igenom nu. Lite sorglig och tragisk här o där, och en aning småseg emellanåt. Inte riktigt så pass bra som jag hade trott att den skulle vara, med tanke på att det är ett gäng bra skådisar med. Men den hade ju en del roliga scener också =)

Men jao.. vad ska den få, en tvåa eller en trea..


Jag tror jag ger den 2,5 av 5 =)

          

Av jempa - 26 december 2010 13:49

Idag började Mellandagsrean i stan. Jag gick ner vid 12-tiden, och det var faktiskt en del folk ute. Känns som att många skippar Birsta och drar till stan istället för det är lite lugnare här. I Birsta lär det väl vara kaos.. skönt att vi inte behöver nåt speciellt i år så man slipper åka ut dit.

 
Iallafall så behövde jag ett par nya, gråa tights. Som INTE innehöll någpt akryl alls.. dom jag har nu är helt noppriga pga akrylen.. faktiskt helt värdelöst. Så jag hittade ett par gråa på H&M utan akryl =) *bra kod*
Det fick bli en spray tan också, den sägs vara bra så jag ska testa den. Skönt att bara kunna spraya och så är det klart =)

Idag blir det lugnt, jag är sugen på att se någon film. Ska höra med David vad han tycker.

Ha en bra Annandag jul allihop! <3

Av jempa - 26 december 2010 13:36

Vi tog en kort promenad igår när vi var i Gimåfors, det var inte så speciellt kallt (-11 tror jag), men ändå så blev det lite kyligt när man bara varit ute en kort stund. Så på vägen tillbaka till huset tog vi några mysiga bilder :)


  Jag framför gården :)


 

Fint =)


 

 

 


Rätt så mysiga bilder va?

Av jempa - 26 december 2010 00:01

Hej på er!


Är jättetrött nu, kom precis hem från Gimåfors, o dessutom var det jag som fick köra hem, hela 8 mil i mörker, haha jag blir så trött i skallen :D Jag var iofs trött innan också, så man får ju anstränga sig när man ska köra, tror det e därför jag blev så hiimlans trött nu när vi kom hem.


Har iallafall haft en jättebra Juldag i år igen =) Vi fotade lite pix som jag slänger upp imorgon.


Och innan vi åkte imorse så hann jag faktiskt träffa Sandra! Superkul! Även om det bara var en kort stund så var det värdefullt såklart =)

Vi ska ses nåt nu i vår tänkte vi, blir nog att jag åker ner till henne i Stockholm då *skoj*, o känner att jag saknar den staden litegranna när man inte varit där på några månader.


Ne men hurrni, nu är det sängdags!


Sov gott!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards