jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 december 2010

Bilder från Dubai den 29e nov

Av jempa - 6 december 2010 14:42

Herregud, vi har sååå många bilder, så jag ska försöka sålla ut en del bra bilder hit till bloggen. Jag tror att jag kör dag för dag, istället för att blanda ihop helt. Lite koll vill man ju ändå ha =)


Okej, så här kommer en del bilder från våran första dag. o ni vet ju hur det funkar på min blogg vid det här laget; mycket bilder men mindre text :D

Enjoy!


  Utanför hotellet på kvällen/natten när vi kom. Vi checkade in och sedan gick vi runt o spana läget, hittade ett Burger King efter vägen. Perfekt kvällsmat ;)


  Älskar den här bilden! Vilken otroligt mäktig stad!


  Ungefär samma som ovan, men här ser ni Burj Khalifa till höger.


 

Fina kreationer som hänger i taken i Dubai Mall, olika i varje "del" av världens största shoppinggalleria.


  Vi gick även den där tunneln som går igenom det superstora akvariumet, som även det håller till i Dubai Mall. Lite dålig bild på själva akvariumet, men tror jag har fler bättre bilder som jag lägger upp sen.


 

Liiite läskigt var det att gå där i tunneln o en sån här snubbe kommer åkandes alldeles ovanför en! =)


 

Vi blev stammisar på Starbucks, gälller ju o passa på för där får man ju inte fika speciellt ofta. Den här morotskakan var grymt god!


  Köpte dessa tischor från Forever21.


O så lite Victoria´s Secret från Debenhams.  

 
 
Mette

Mette

6 december 2010 20:39

Ser ju underbart ut =)

http://www.mirabell.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 19 maj 14:23

Vi bara myser vidare i bebisbubblan! Han är ju så fin och det pirrar i magen varje gång jag kollar på honom! Ungefär samma känslor som när man är kär :) Fina Jason! Vad vi har väntat på dig! ...

Av jempa - Lördag 18 maj 10:22

Dessa bilder togs i vecka 37, den 27/4, 3 dagar innan vattnet gick. Och vilken tur att jag jobbade halvdag den dagen (30/4)! Annars hade vattnet gått på jobbet :D för det var nämligen kl 16. Jag låg i soffan o chilla efter att ha smällt i mig k...

Av jempa - Lördag 18 maj 09:34

Världens finaste Jason är här! Han kom till oss hela 16 dagar för tidigt, en snöig dag i Maj, närmare bestämt den 2/5. Kl 14.45, 51 cm lång, 3190 gram. Helt perfekt! Både han och jag fick en lite tuff start då vi drabbades av infektion, pga lång v...

Av jempa - Tisdag 23 april 09:52

Jag har ju världens finaste arbetskamrater!! Tänk att dom fixade en babyshower till mig?! Sjukt fint ...

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se