jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 december 2010

Lördagen är snart slut

Av jempa - 4 december 2010 21:00

Ja, imorgon är våran sista dag här. Jag vill verkligen inte åka hem! Det här är den bästa resan ever! Vi är så nöjda med allting! Och det är verkligen inte sista gången vi är här. David är redan sugen på att boka en ny resa igen om ett år =)


Idag solade vi uppe på taket och bubblade en massa i jacuzzin. Sedan drog vi till Dubai Mall och vi började med att käka på en restaurang vid Dubai Fontänen, Urbano hette den tror jag. Jag åt en lasagne som var så himla god! David tog en pizza som han också var nöjd med.


Sedan så gick vi till Louis Vuitton, och vet ni! *kan inte tro det själv!* Men den här gången kom jag ut med en påse och ett stort leende, haha =) Igår var det faktiskt David som handlade där.

Vad jag har köpt får ni se när jag kommer hem, men jag e så himla nöjd! Och dessutom är priserna i dom fina butikerna bättre här än i Sverige, därför passade vi på att slå till här. Och vi är bägge två jättenöjda :)


Nu ska vi strax sova o ska börja packa ihop lite för imorgon är det ju dags att åka hem :( Vid 23.30 kommer våran transfer och hämtar oss.


Kram på er!

 
 
Ingen bild

skiman

5 december 2010 08:30

Det gläder mig att ni har haft det bra. Ska bli kul att kika på lite filmer så småningom. Ni skulle ha filmerna på ett gigantiskt SD-kort eller flera kort givetvis för det blir bäst om man kan köra direkt från kameran till en bildskärm med hdmi-ingång som jag har nu.

 
Ingen bild

Mami

5 december 2010 13:48

Välkommen hem till kylan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - 31 oktober 2022 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se