jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 december 2010

Lördagen är snart slut

Av jempa - 4 december 2010 21:00

Ja, imorgon är våran sista dag här. Jag vill verkligen inte åka hem! Det här är den bästa resan ever! Vi är så nöjda med allting! Och det är verkligen inte sista gången vi är här. David är redan sugen på att boka en ny resa igen om ett år =)


Idag solade vi uppe på taket och bubblade en massa i jacuzzin. Sedan drog vi till Dubai Mall och vi började med att käka på en restaurang vid Dubai Fontänen, Urbano hette den tror jag. Jag åt en lasagne som var så himla god! David tog en pizza som han också var nöjd med.


Sedan så gick vi till Louis Vuitton, och vet ni! *kan inte tro det själv!* Men den här gången kom jag ut med en påse och ett stort leende, haha =) Igår var det faktiskt David som handlade där.

Vad jag har köpt får ni se när jag kommer hem, men jag e så himla nöjd! Och dessutom är priserna i dom fina butikerna bättre här än i Sverige, därför passade vi på att slå till här. Och vi är bägge två jättenöjda :)


Nu ska vi strax sova o ska börja packa ihop lite för imorgon är det ju dags att åka hem :( Vid 23.30 kommer våran transfer och hämtar oss.


Kram på er!

 
 
Ingen bild

skiman

5 december 2010 08:30

Det gläder mig att ni har haft det bra. Ska bli kul att kika på lite filmer så småningom. Ni skulle ha filmerna på ett gigantiskt SD-kort eller flera kort givetvis för det blir bäst om man kan köra direkt från kameran till en bildskärm med hdmi-ingång som jag har nu.

 
Ingen bild

Mami

5 december 2010 13:48

Välkommen hem till kylan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se