jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 december 2010

Fler bilder! Från 30e nov

Av jempa - 6 december 2010 16:06

Här kommer bilder från den 30e november.


  Fina stränder och helt klart vatten!


 

Jag är på väg att doppa mig =)


 

En av mina favorit-skyskrapor, tycker den är så snygg.


  Tadaaa =) I like it!


 

Här är en bild från Jumeirah Madinat, otroligt fint där och man ser lyxhotellet Burj Al Arab i bakgrunden.


 

Riktigt läckert. Men närmare att så här kom vi inte, för innan bron över till den lilla ön som hotellet är på, så var det en grind och vakter o grejjer. Men vi får nöja oss med att ha varit ganska nära iaf :D


 

  Hittade en söt pälsmössa och en plånbok på Jennyfer, kul med en butik som man aldrig hört talas om.


  Ett måste :)


  Dom här tog slut snabbt i stan, kikade även efter dom då vi var ner till Stockholm men dom tog slut snabbt där också, men här i Dubai fanns dom! så jag kunde inte annat än slå till :) synd bara att det e typ ett halvår kvar innan jag kan använda dom.. men jag hann använda dom lite där nere iaf :)


Sjalar och ett halsband från Forever21. Jättemånga fina och billiga smycken hade dom!


  En klänning/tunika från samma ställe =) Den där kostade typ 60 dirham = 120 sek. Helt ok!


  Haha, vi maxade på med donuts :D Men vi visste inte att vi skulle få en kartong med små donuts också. Som om inte 12 stycken var nog lixom.. haha, behöver jag tillägga att vi fick lov o slänga några efter några dagar =)

 
 
Ingen bild

Sandy

6 december 2010 16:38

Så kul att se era fina bilder och all shopping :)
Puss!

 
Linda

Linda

6 december 2010 18:09

Vilka fina bilder =) Vattnet är ju helt underbart! Kul med shoppingen också

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 19 maj 14:23

Vi bara myser vidare i bebisbubblan! Han är ju så fin och det pirrar i magen varje gång jag kollar på honom! Ungefär samma känslor som när man är kär :) Fina Jason! Vad vi har väntat på dig! ...

Av jempa - Lördag 18 maj 10:22

Dessa bilder togs i vecka 37, den 27/4, 3 dagar innan vattnet gick. Och vilken tur att jag jobbade halvdag den dagen (30/4)! Annars hade vattnet gått på jobbet :D för det var nämligen kl 16. Jag låg i soffan o chilla efter att ha smällt i mig k...

Av jempa - Lördag 18 maj 09:34

Världens finaste Jason är här! Han kom till oss hela 16 dagar för tidigt, en snöig dag i Maj, närmare bestämt den 2/5. Kl 14.45, 51 cm lång, 3190 gram. Helt perfekt! Både han och jag fick en lite tuff start då vi drabbades av infektion, pga lång v...

Av jempa - Tisdag 23 april 09:52

Jag har ju världens finaste arbetskamrater!! Tänk att dom fixade en babyshower till mig?! Sjukt fint ...

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se