jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2009

Av jempa - 24 april 2009 21:52

Äntligen har mandeldesign.se fått in dom snygga jeansen från VILA! Fast frågan är om det är dom som är på bilden här ovan.. tveksamt, men jag ska ge dom en chans ändå =) Dessa som jag beställde såg nämligen lite lösare ut, inte lika tajta. Klickade hem ett par iaf så ska jag testa dom =)


Såg ett till par snygga jeans där också, men tyvärr var min storlek slut.. Annars hade nog dom också fått följt med hem till mig =)



Av jempa - 23 april 2009 21:13

                            


Alltså vilka sjukt torra händer jag har nu för tiden! Och det verkar inte bli speciellt mycket bättre heller fast jag smörjer och smörjer. Skulle haft en bra handkräm..

Ska nog ta och låna lite av Davids från Body Shop, den borde nog hjälpa, för den är riktigt bra har jag hört.. och den ska vara till extremt torr hy.

mm, måste provas! =)


Nu ska jag se Grannfejden, det är lite småroligt tycker jag =)


Tjaapp!


Av jempa - 22 april 2009 15:54

Tja på er!

Skönt att onsdagen snart är slut, lite närmare helgen =) Sov som en kratta inatt, fick gå och spotta hela tiden för det smakade inte hallon i munnen direkt efter utdragningen av visdomstanden.

Men nu är det bättre! Skönt =) Är ju lite trött förstås, och så kan man inte direkt äta riktig mat såhär alldeles efteråt, så blåbärssöppa har jag levt på i två dagar nu. Menmen, det får gå!


Ska möta Tessan strax, en sväng på stan och så ska vi nog gå och hämta ut biobiljetter till en förhandsvisning. Alltid lika najs tycker vi =) Hoppas bara att dom inte slut! Vore ju katastrof om vi har gått ända upp till bion helt i onödan.  ;)

Av jempa - 21 april 2009 16:45

Nu är det faktiskt synd om mig!

Har ju varit svullen länge på insidan kinden och har förstått att det är visdomstanden som krånglar, har ju sprungit till tandläkaren varje månad i år känns det som. Han har spolat och gjort rent men det har inte blivit bättre, fick ju t.o.m en penicillinkur som ni kanske kom ihåg. Det hjälpte lite men svullnade var fortfarande kvar.

Så imorse ringde jag och fick en akuttid idag 13.30 Så när jag kom dit gav han mig 3 förslag.

1. Han kan spola rent runt tanden som han gjort förut. (som inte hjälper ett piss så det förslaget dissade jag på en gång!)

2. Han kan skicka en remiss till sjukhuset för operation av visdomstanden.

3. Han kan dra ut visdomstanden som är i överkäken, eftersom den kan trycka mot visdomstanden i nederkäken (som jag har problem med).

Så jag valde 3e förslaget.

Alltså drog han ut en tand som jag inte har något problem med. Han sa att det låter ju konstigt, men eftersom den trycker mot min visdomstand där nere så får den aldrig en chans att kunna växa upp, och därför blir det svullet. Det var lite läskigt när han drog ut den, men det tog max 30 sekunder, supersnabbt! 

Så är jag inte bra om 2 veckor ska jag tillbaka så blir det remiss för operation.


Så nu hoppas jag verkligen att den här svullnaden ska lägga sig! Vill inte operera bort en tand, kostar tydligen runt 3000 kr..


Känner mig lite skakig nu efteråt, har vilat en del och ska nog fortsätta med det. Blodsmaken i munnen gör inte saken bättre heller..


*synd om miiiig*

Av jempa - 20 april 2009 21:19

 

Tänkte ta en promenad förut hem till mamma och pappa, men tog faktiskt bussen dit istället. Tyckte att promenaden hem fick räcka.

Fikade lite kaffe och bulla där, sen spelade jag och pappa Betapet (betapet.se) mot varandra, han vann. Men det var trevligt ändå =)


Sen gick jag och mamma hem till Olle med familj, fikade lite där också. Mycket fika idag ;) bra deh! Och så var jag en snäll moster och köpte 2 majblommor av Olle. Dom var fina i år, rosa gillas!

Men nu är jag hemma. Vi kollar på Spårlöst, det är så bra och man blir alltid så berörd! Nästan lite tårögd efter varje avsnitt jue.


Hm, kanske lite kvällsfika vore nåt? ;)


Av jempa - 20 april 2009 19:20

                           

Läste precis att dom snygga jeansen från VILA blir försenade till webbutiken, så inte förrän nästa vecka kommer dom in, jobbigt, vill ju ha dom nu! Fast iofs spelar det ingen större roll, är ju hyffsat pank nu och får inte lön förrän på måndag.. så den som väntar på nåt gott...


(På bilden ser det ut som att det är sömmar under knäna, men det stämmer inte, är nog bara nå veck. Snygga eller hur??)

Av jempa - 19 april 2009 16:03

Hallå på er!

Söndag idag igen, usch, jag gillar inte söndagar.. känns mest bara ångestframkallande. Snart dags för en ny arbetsvecka.


Jag och David ska ta en liten prommis nu, mot hamnen tror jag.

Sen ska vi göra tacopaj. Inte speciellt sugen egentligen, så jag hoppas promenaden gör mig lite hungrig på tacopaj :)


Av jempa - 18 april 2009 18:50

                              


Jeans & tunika, Gina Tricot. Sjal och strumpor, H&M

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards